The Oitavos 5*

[soliloquy id=”4617″]

Det 5* Oitavos Hotel ligger blandt vilde klitter og fyrretræer lige uden for Lissabon. Med en verdenskendt golfbane på stedet og den travle hovedstad kun en kort køretur væk er Oitavos Hotel stedet for enhver smag. På hotellet er der 142 værelser, alle på mindst 64 kvadratmeter, mens Atlântico og Oitavos suiterne er dobbelt så store. Alle værelser har egen balkon og udsigt over havet og/eller golfbanen.

Der er et udvalg af restauranter og barer med en gastronomisk oplevelse baseret på det autentiske portugisiske køkken, genskabt med en mesterlig og moderne twist.

Ipsylon Restaurant & Bar tilbyder gæsterne en chance for at blande sig og socialisere i et smart og mangfoldigt miljø, mens du nyder en bred vifte af spisemuligheder hele dagen. Kokkens bord giver gæsterne mulighed for at opleve kokken Cyrill Devilliers unikke menu inspireret af en række friske lokale produkter. Atlantico Pool Bar er en afslappet restaurant bed poolen, som serverer lette måltider samt de traditionelle tapas, salater og et udvalg af småretter og sommer drinks. Klubhuset’s restaurant, Verbasco, er en fast favorit på The Oitavos, med sin fantastiske udsigt over havet fra den åbne terrasse og lækker mad venter på dig efter en formiddagsrunde. Endelig er der den japanske Bar, der tilbyder show-køkken og en mulighed for gæsterne at få et indblik i sushi håndværket.

[wptabs mode=”horizontal”]

[wptabtitle] Priser [/wptabtitle] [wptabcontent]

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode 1/7 – 30/9 2017 1/4 – 30/6 2018
1/10 – 31/10 2017
1/11 – 31/3 2018
7 overnatninger og
5 green fee
kr 11530 kr 10790 kr 9050

Priserne er inklusiv:
– Superior dobbeltværelse
– Morgenbuffet
– Golf på Oitavos Dunes Golf
– Gratis internet adgang

Mulige tilvalg:
– Halv eller hel pension
– Atlantic suite
– Golfbuggy

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes separat. Der tages forbehold for prisændringer.

[/wptabcontent]

[wptabtitle] Golfbaner [/wptabtitle] [wptabcontent]
Oitavos Dunes Golf Course ligger i den smukke Sintra – Cascais naturpark. Der ligger blandt fyrreskove og genplantet klitter i et enestående naturområde. Det ligger også ved havet og du kan nyde havudsigten på alle huller og Cabo da Roca, det vestligste punkt i det kontinentale Europa kan også ses på flere af hullerne.

Oitavos Dunes Golf Course er blevet omhyggeligt udformet med et gennemtænkt layout og passer perfekt ind i omgivelserne. Dette er en fantastisk bane, som bør spilles.

Klik for forespørgsel

[/wptabcontent]
[wptabtitle] Fly og billeje[/wptabtitle] [wptabcontent]
Lissabon lufthavn ligger kun 40 km fra hotellet. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund København Hamburg
Ryanair Norwegian Airberlin

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Guerin | Budget | Europcar | Goldcar Rental | Hertz

[/wptabcontent]

[rps-include post=3539] [wptabtitle] Special tilbud[/wptabtitle] [wptabcontent]
Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud
[/wptabcontent]

[/wptabs]

2018-06-02T20:31:13+02:00november 6th, 2014|