The Belfry 4*

[soliloquy id=”5285″]

The Belfry er et fantastisk 4* Resort midt i 200 hektar af det smukke Warwickshire landskab. Ud over sine verdensberømte golf faciliteter, kan The Belfry prale af et bredt udvalg af værelser og restauranter, der vil sikre en golfferie af den højeste kvalitet .

Det verdenskendte Resort tilbyder 324 veludstyrede værelser. Standard værelser, superior værelser og suiter er alle tilgængelige for gæsterne, hvoraf mange har en fantastisk udsigt over golfbanerne og det omkringliggende landskab.

En række madoplevelser venter gæsterne på The Belfry. Nyd et glas champagne i Belfry Bar før de begiver dem hen til de traditionelle stege som serveres i The Atrium . For mange er de hjemlavede favoritter på Sams er et absolut must, mens Leisure Café tilbyder lettere, sundere snacks for dem der vil en tur i fitness eller spa. Hvis du ønsker at udvide din golf oplevelse til sent ud på natten er Bel-Air natklubken det perfekte sted efter en lang dag på banen.

Kendt for at have afholdt den prestigefyldte Ryder Cup turnering fire gange , The Belfry’s fantastiske golfbaner behøver næsten ingen introduktion. Brabazon banen og PGA National banen på The Belfry giver dig  chancen for at følge i fodsporene på golf ikoner, mens Derby Golf banen er et godt alternativ til de to andre baner.

[wptabs mode=”horizontal”]

[wptabtitle] Priser[/wptabtitle] [wptabcontent]

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode
7 overnatninger og
5 green fee
Send venligst en forespørgsel

Priserne er inklusiv:
– Standard dobbeltværelse
– Morgenbuffet
– Gratis internet adgang

Mulige tilvalg:
– Halv eller hel pension
– Junior suite
– Golfbuggy

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes seperat. Der tages forbehold for prisændringer.

[/wptabcontent]

[wptabtitle] Golfbaner [/wptabtitle] [wptabcontent]
The Brabazon
Designet af Dave Thomas og Peter Alliss, de majestætiske fairways og lynhurtige greens danner rammen omkring den verdensberømt bane Brabazon, hvor nogle af golfen’s mest spændende dramaer har udspillet sig. En legende i ​​golfverdenen og det åndelige hjemsted for Ryder Cup, hvor nogle af verdens største spillere herunder Ballesteros, Woods og Faldo er blevet testet til det yderste af The Brabazon’s farefulde bunkers og søer. Oplev selv, spændingen ved denne bane.

PGA National
Med sit links layout, er denne mesterskab golfbane er en enestående udfordring takket være hårde og hurtige fairways, hurtigere og store åbne kuperede greens, mere alvorlige afløb og kæmpe bunkers. PGA National er hurtigt ved at blive en af ​​de bedste baner i England og har været vært 2 gange for European Tour. Anerkendt af PGA som en verdensklasse bane, dette er et must for golfspillere, der nyder kreativitet og shotmaking som kræves for at spille links golf.

The Derby
The Derby tilbyder golfspillere en sand test af golf på en parkbane. Med strategiske bunkers, flere vandhazarder og risk/reward huller, The Derby passer til spillere på alle niveauer. Banen kræver nøjagtighed lige fra 1. tee og intelligent course management.

 

Klik for forespørgsel

[/wptabcontent]

[wptabtitle] Fly og billeje[/wptabtitle] [wptabcontent]
Birmingham lufthavn ligger 16 km fra hotellet, Manchester lufthavn 136 km, London Stansted lufthavn ligger 193 km og London Gatwick 238 km. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Århus København Aalborg
Ryanair Ryanair Norwegian
Easyjet
Norwegian

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

AvisBudget | Europcar | National | Hertz | Alamo | Sixt

[/wptabcontent]

[rps-include post=3539]
[wptabtitle] Special tilbud[/wptabtitle] [wptabcontent]
Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud
[/wptabcontent]

[/wptabs]

2018-06-02T20:31:10+02:00marts 5th, 2015|