Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort 5*

[soliloquy id=”4112″]

Sheraton Gran Canaria Golf Resort er et unikt 5-stjernet ferieresort, hvor du kan nyde en ægte og uovertruffen ferieoplevelse på landet i den sydlige del af Gran Canaria, ved siden af ​​to 18-hullers golfbaner og med udsigt til havet og øen’s bjerge.

Hotellet har flere swimmingpools på forskellige niveauer, der synes at svæve over landskabet, 313 værelser i et tidløst design med chaise-longues på altanerne samt barer og restauranter, der tilbyder et varieret udvalg af retter. Fitnesscentret giver udsigt over klitterne i Maspalomas og indbydende Aloe Spa med sin spektakulære udendørs pool garanterer en komplet wellness oplevelse ved hjælp af lokale naturprodukter til behandlingerne, herunder aloe planter, der dyrkes på øen.

[wptabs mode=”horizontal”]

[wptabtitle] Priser[/wptabtitle] [wptabcontent]

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode
7 overnatninger og
5 green fee
Send venligst en forespørgsel

Priserne er inklusiv:
– Standard dobbeltværelse
– Morgenbuffet
– Gratis internet adgang

Mulige tilvalg:
– Halv eller hel pension
– Junior suite
– Golfbuggy

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes seperat. Der tages forbehold for prisændringer.

[/wptabcontent]

[wptabtitle] Golfbaner [/wptabtitle] [wptabcontent]
she1468go-94138-Salobre_Golf_-_South_CourseSalobre Golf & Resort er det eneste resort på De Kanariske Øer med 36 huller, Old Course og New Course.

New Course (Nordbanen), blev bygget i 2008 og designet af Ron Kirby. Denne 18 hullers bane med par 70, har udviklet sig meget i de seneste år. Det er en krævende, teknisk bane smukt tilpasset miljøet og den vilde natur. De svære slag bliver mange gange kompenseret af korte huller, hvor det er muligt at opnå meget gode resultater ved at vælge den rigtige strategi.

The Old Course (South Course) blev indviet i 1999 og er en af de ældste baner på øen. Den blev designet af Roland Favre, har 18 huller og er en par 71 bane. Det har været mødested for meget vigtige mesterskaber såsom det spanske PGA mesterskab i 2006 og mesterskaberne for Seniorne og kvinderne i 2001. The Old Course er en bane for spillere på alle niveauer. Tees i forskellige højder, brede fairways og små greens er dens kendetegn.

Klik for forespørgsel

[/wptabcontent]
[wptabtitle] Fly og billeje[/wptabtitle] [wptabcontent]
Gran Canaria lufthavnen ligger 38 km fra hotellet. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund København Hamburg
Norwegian
Airberlin
Norwegian
Condor

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Top Car Auto Reisen | Cicar | Europcar | Goldcar Rental | Hertz

[/wptabcontent]

[rps-include post=3539] [wptabtitle] Special tilbud[/wptabtitle] [wptabcontent]
Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud

[/wptabcontent]

[/wptabs]

2018-06-02T20:31:14+02:00august 28th, 2014|