[soliloquy id=”2499″]

Stemt som Portugals førende Golf Resort af World Travel Awards, Penina Hotel & Golf Resort er en glitrende juvel i Algarve. Resortet tilbyder gæsterne valget mellem tre golfbaner på resortet og betragtes af mange som den åndelige hjemsted for golf i Algarve. Penina Hotel & Golf Resort har et udvalg af 188 traditionelt designede og indrettede værelser og suiter – som alle nyder wi-fi dækning … ligesom alle offentlige og fællesarealer.

Uanset om du rejser til Penina for at få en fantastisk golf ferie eller bare for at slappe af i den smukke portugisiske solskin med din familie … så er Penina Hotel & Golf Resort stedet der opfylder alle dine luksus behov. Slap af ved poolen, tag en drink i strandbaren eller nyd en af de mange førsteklasses restauranter og barer, der kan findes på luksus hotellet.

[wptabs mode=”horizontal”] [wptabtitle] Priser[/wptabtitle] [wptabcontent]

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode 1/11 – 2/3 2018 3/3 – 25/5 2018 26/5 – 20/7 2018
7 overnatninger og
fri golf
kr 5510 kr 6640 kr 7090

Priserne er inklusiv:
– Fri golf fordelt mellem Championship, Resort og Academy banerne afhængig af periode
– Standard dobbelt værelse
– Breakfast buffet
– Gratis Wifi

Mulige tilvalg:
– Halvpension
– Golfbuggy

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes seperat. Der tages forbehold for prisændringer.

[/wptabcontent] [wptabtitle] Golfbaner [/wptabtitle] [wptabcontent] Penina Champion CourseÅbnet i 1966 og designet af Sir Henry Cotton, Penina Championship Course var den første golfbane bygget i Algarve. Mesterskabsbanen har været vært for den Portugisiske Open 11 gange, og er også et regelmæssig stop for den europæiske Senior Tour.

Da banen oprindeligt blev bygget på rismarker betyder det at de 6.869 meter er relative flade mellem modne træer og buske, med fairways foret med imponerende skov. Præcise slag er foretrukket hvis du skal score godt på denne mesterskabsbane par 73.

Resortet har desuden Resort banen bestående af 9 huller og Academy banen bestående af par 3 og 4 huller.

Klik for forespørgsel

[/wptabcontent] [wptabtitle] Fly og billeje[/wptabtitle] [wptabcontent] Faro lufthavn ligger kun 71 km fra hotellet. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund København Hamburg
Ryanair Norwegian Airberlin

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Guerin | Budget | Europcar | Goldcar Rental | Hertz

[/wptabcontent] [rps-include post=3539] [wptabtitle] Special tilbud[/wptabtitle] [wptabcontent]
Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud
[/wptabcontent]

[/wptabs]