[soliloquy id=”3129″]

Lauro Golf Resort er et lejlighedskompleks bestående af 25 lejligheder i forskellige størrelser, 2 restauranter, et klubhus samt golfbane med 27 huller. Resortet ligger i et smukt bjergområde mellem 2 mindre byer, Alhaurin de La Torre og Alhaurin el Grande hvor man kan gøre sine indkøb eller besøge mange af de lokale restauranter. Selvom om det virker øde og stilheden præger aftenerne, er man kun 20 min. fra Malaga og 45 min. fra Marbella. Resortet og golfbanen er ejet af den samme familie og man lærer hurtigt de forskellige mennesker at kende i en dejlig uformel atmosfære.

Alle lejligheder er rummelige og komfortable, med to soveværelser, et fuldt udstyret køkken, to badeværelser, aircondition og parkering. Resortet har 27 huller hvor du kan spille forskellige kombinationer af de tre 9-hullers baner. Et par minutters gang fra resortet finder du deres ridecenter, hvor du kan få en afslappende tur på hesteryg gennem bjergene, eller hvis du foretrækker mere aktive aktiviteter, du kan have det sjovt med nogle paddle tennis lektioner i hænderne på vores pagaj lærer Coco .

På resortet findes to restauranter Mama Luchia og La Risa hvor du finder både spanske og italienske retter og en rigtig dejlig atmosfære.

[wptabs mode=”horizontal”]

[wptabtitle] Priser[/wptabtitle] [wptabcontent]

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 3-4 pers i lejlighed):
Periode 1/1 – 31/1 2018
1/5 – 30/9 2018
1/12 – 31/12 2018
1/2 – 30/4 2018
1/10 – 30/11 2018
7 overnatninger og
fri golf
kr 3820 kr 4770

Priserne er inklusiv:
– Classic lejlighed med 2 soveværelser / 2 badeværelser
– Fri golf på Lauro banen
– Pris per person baseret på 3-4 personer i lejligheden
– Gratis internet adgang
– Morgenmad

Mulige tilvalg:
– Halv eller hel pension
– Golfbuggy

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes seperat. Der tages forbehold for prisændringer.

[/wptabcontent]

[wptabtitle] Golfbaner [/wptabtitle] [wptabcontent]
Klubben er beliggende i byen Alharín de la Torre, i Malaga og er en temmelig usædvanlig da hvert af hullerne er opkaldt efter en berømt tyrefægter. Banen ligger placeret 300 meter over havets overflade, så det har en fantastisk udsigt og et mildt klima.

Banen’s layoute snor sig igennem det naturlige landskab, så vil du virkelig har brug for at koncentrere sig, hvis du ønsker at komme rundt med en god score, især hul 9. og 18. skal man passe på da greens er omgivet af vandhazarder. Kort sagt, er det en bane bedst velegnet til gode spillere men du er garanteret en uforglemmelig golfdag.

Klik for forespørgsel

[/wptabcontent]
[wptabtitle] Fly og billeje[/wptabtitle] [wptabcontent]
Malaga lufthavn ligger kun 18 km fra hotellet. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Aalborg Århus København Hamburg
Ryanair
Norwegian
Ryanair Norwegian
Vueling
Norwegian
Airberlin
Airberlin

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Centauro | Enterprise Atesa | Europcar | Goldcar Rental | Hertz | Record Go | Sixt

[/wptabcontent]

[rps-include post=3539]
[wptabtitle] Special tilbud[/wptabtitle] [wptabcontent]
Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud
[/wptabcontent]

[/wptabs]