Toscana: 30/4-25/6 2020
Toscana Resort Castelfalfi
7 nætter og fri golf
5.950 kr

Pris:

DKK5,950.00

*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

★ Fri Golf tilbud

Hotel ★★★★

Toscana Resort Castelfalfi

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 7 overnatninger på La Tabaccaia og fri golf 5.950 Kr
  • Amerikansk morgenbuffet
  • Fri golf på The Golf Club Castelfalfi baner
  • 2 x 4 retters middage på “Via del Sale” restaurante
  • Priser pr. person ved 2 personer i Classic dobbeltværelse
  • Gældende for ophold i perioden 30/4-25/6 2020
  • Skal bestilles senest 29/2 2020

Toscana Resort Castelfalfi tilbyder 2 luksuriøse indkvartering muligheder, Il Castelfalfi 5* 0g La Tabaccaia 4*, hvor gæsterne kan forvente en eksklusiv oplevelse.

Il Castelfalfi blev åbnet i marts 2017 og blev bygget med en moderne tilgang til bæredygtighed ved brug af traditionelle materialer og stor opmærksomhed på energibesparelser. Hotel La Tabaccaia er et tilsvarende fremragende 4-stjernet hotel bygget i en gammel tobaksfabrik med 31 moderne og komfortable værelser.

Toscana Resort Castelfalfi tilbyder gæsterne et udvalg af 3 restauranter og 2 barer. Der tilbydes en lang række af valgmuligheder for mad og drikke.

Golfbaner

Castelfalfi Golf Club kan tilbyde The Mountain Course og Lake Course designet af Rainer Preissmann og Wilfried Moroder. Banen er beliggende i et utrolig smukt og varieret landskab.

The Mountain Course (18 huller, Par 72, 6.351 meter), er en udfordrende bane, der passer til alle golfspillere og meget værdsat af lavhandicappere. Det naturlige landskab har en stærk indflydelse på layoutet hvor hver fairway får sin egen individuelle karakter. Banen åbnede I august 2010 og er resultatet af et detaljeret re-design

Lake Course (9 huller, Par 37, 3.171 meter) er en fascinerende bane, også egnet til nybegyndere. Banen blev indviet i november 2011 og bølger sig rundt Toscanske landskab og slutter ved klubhuset.

Toscana Resort Castelfalfi Address:

Localitá Castelfalfi,
50050 Montaione – FI
Italien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.