Pris:

DKK5,990.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

★ Special tilbud

Hotel ★★★★

Puerto Juan Montiel – Mid Stay

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 14 overnatninger og 9 runder golf til 5.990 Kr
  • Golf: 5 x Mundo Aguilon, 3 x Lorca Golf og 1 x Desert Springs
  • Lejlighed med 65 kvm, 1 soveværelse, 2 badeværelser og fuldudstyret køkken
  • Priser pr. person ved 2 personer i lejlighed
  • Gældende for ophold i perioden 1/1 – 31/5 2023

Puerto Juan Montiel Hotel Spa og Nautical Base 4* ligger 173 km fra Alicante lufthavn, i Aguilas ved strandpromenaden, overfor Juan Montiel Marina.

Hotellet tilbyder udendørs og indendørs pool, en dejlig spa, buffet restaurant, bar, paddle tennisbaner, minigolf, nautiske skoler (sejlads, windsurfing, kajaksejlads) og dykning …. Et hav af afslapning, fritid og sjov på stranden. På hotellets restaurant kan man finde en række forskellige lokale retter, og man kan også nyde dejligt middelhavskøkken. Bagefter kan man nyde en cocktail på marinaens terrasse med udsigt over havet.

Puerto Juan Montiel Hotel spa-center ligger på 6. sal og med sine næsten 1.000m2, er man sikker på en afslappede og harmonisk oplevelse, hvor det er muligt at tage sig af kroppen, mens man nyder udsigten over Aguilas stranden.

Golfbaner

Aguilón Golf er regnet for en af de bedste ørken golfbaner i Europa. Fantastisk golfbane kun 5 minutter fra havet og omgivet af Mount Aguilón. Temperaturen er dejlig hele året rundt, så kom og nyd det!

Desert Springs. Indiana banen, Design af Peter McEvoy, er den første ørkenbane i Europa og inspireret af de berømte baner i Arizona og Californien. Banen er par 72 og er bygget til USGA-specifikationer. Her får du helt sikkert en uforglemmelig oplevelse med mange fantastiske udsigter og golf.

Hotel Puerto Juan Montiel ligger kun 12 minutter fra Aguilón Golf og 25 minutter fra Desert Springs.

Puerto Juan Montiel Hotel Address:

Av. del Puerto Deportivo 1
30880 Aguilas-Murcia
Spanien

Titel

Go to Top