Costa Brava: 1/3–31/3 2020
PGA Catalunya Hotel Camiral
5 nætter og 4 runder golf
6.250 kr

Pris:

DKK6,250.00

*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

★ Marts tilbud

Hotel ★★★★★

PGA Catalunya Hotel Camiral

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 5 overnatninger og 4 runder golf til 6.250 Kr
  • Morgenbuffet
  • 2 runder golf på Tour + 2 runder på Stadium 
  • Tillæg for golf fredag, lørdag og søndag
  • Gældende for ophold i perioder 1/3 – 31/3 2020
  • Skal bestilles senest 30/11 2019
  • Priser pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse

Det 5 stjernede hotel Camiral er beliggende i hjertet af PGA Catalunya Resortet som først og fremmest kan tilbyde 2 af Europas bedste golfbaner, Stadium og Tour banerne. Her bor du ideelt mens du kan nyde alt hvad denne destinationen har at tilbyde, ikke mindst 2 af Spaniens bedste golfbaner. Det 5 stjernede hotel har 149 værelser med suiter der varierer fra 34m2 til 154 m2. samt wellness center, pool og restauranter/barer. Desuden tilbydes et stort udvalg af lejlligheder og townhouses til større grupper.

Det ligger meget tæt på den smukke kur by Caldes de Malavella i regionen La Selva. Den elegante lille by Girona med sin rige kultur, historie og fantastiske stemning er kun en kort køretur væk. Camiral ligger helt fantastisk midt i det vidunderlige PGA Catalunya kompleks, som allerede har etableret sig som en af de mest populære golf steder i Spanien. Der er masser af oplevelser i området som man kan kombinere på sin golfrejse samt strande ikke langt fra resortet.

Golfbaner

Stadion og Tour golfbanerne på PGA Catalunya Resortet er af stor kvalitet og standard. Begge er par 72 parkbaner er designet af Angel Gallardo. Stadium banen er forholdsvis lang med smalle fairways og kuperede greens, og er for nylig blevet kåret af eksperter som den bedste bane i Spanien. Tour banen skal på ingen måde skal betragtes som dårligere bane. Det er af nøjagtig den samme standard men tilbyder en anden slags golf med bredere fairways og kortere huller.

PGA Catalunya-Hotel Camiral Address:

Carretera N-II Km. 701,
17455 Caldes de Malavella-Gerona
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.