Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Occidental Murcia 7 Coronas

Alle pakker inkluderer morgenmad. 

Occidental Murcia Siete Coronas 4* kombinerer høj kundeservice med en rig historie af et hotel som blev grundlagt i 1971, men nu med fuldstændig renoveret, hvilket gør det til Murcias mest moderne hotel. Det er beliggende i Paseo de Garay i hjertet af byens centrum, perfekt til at besøge de vigtigste seværdigheder i byen. Segura-floden, tyrefægterarenaen og katedralen i Murcia ligger kun få minutter fra hotellet, som også er godt forbundet med andre dele af byen med offentlig transport. Dette gør det til det ideelle hotel for dem, der ønsker at opleve nogle af byens mange fritids- og kulturelle aktiviteter, såvel som for forretningsrejsende.

De 156 værelser, mange med udsigt over byen, er lyse og moderne, hvor et behageligt ophold med enestående service er garanteret.

Derudover har gæsterne nogle fremragende faciliteter til deres rådighed, herunder et fitnesscenter, den udsøgte Bistro-restaurant med terrasse. The Occidental Murcia Siete Coronas legemliggør essensen af ​​byen Murcia som intet andet hotel, der omfavner kultur og innovation.

Golfbaner

Altorreal: Altorreal en 18-hullers par 71 golfbane designet af Dave Thomas på 6.171 meter. Den er kendt for sin strategiske brug af vand, som især kommer i spil på hul 9 og 18. Beliggende i et naturligt miljø med mere end 20.000 træer med bl.a. oliven, fyrretræer og johannesbrødtræer. En udfordrende bane for spillere på alle niveauer. Der findes driving range samt pitch og putting green. Klubhus med café, restauranter, terrasse, pro-shop, fitnesscenter med yoga, sauna, fysioterapi. Golfrunden inkluderer en gratis buggy, men banen er også let at gå.

El Valle: Designet af Nicklaus Design, 18 huller, par 71 og 6185 meter, beliggende i en smuk naturlig ørken dal. I stedet for længde, er der flere strategiske elementer til at udfordre golfspilleren. På denne bane præmieres nøjagtighed, ikke power, og den favoriserer den intelligente spiller, der kan styre sit spil.

Hacienda Riquelme: Designet af Nicklaus Design, 18 huller, par 72 og 6256 meter mellem bjergene og Sucina, et smukt regionalt naturområde. Fairways are bredere end normalt og giver spilleren mulighed for holde bolden i spil og ramme de store bølgende greens. Herudover er Hacienda Riquelme anderledes fra andre andre baner med sine store og nogle gange dybe sandbunkere

La Torre: Designet af Nicklaus Design. 18 huller, par 68 og 5403 meter med fire tee steder. La Torre Golf Resort er ideel for både gennemsnitlige spillere og dem med et lavt handicap. Samtidig bevarer La Torre Golf Resort udfordringen for erfarne spillere, der man skal udtænke en passende strategi for at ramme fairway med det perfekte slag.

Alhama: Designet og signeret personligt af Jack Nicklaus, par 72 og 6884 meter lang. Denne bane er spektakulær med fem sine fem søer, flotte udskårne tee steder, brede fairways og hurtige greens. Alhama Golf Signatur er en stor udfordring for enhver spiller, både professionel og amatør, på ethvert niveau, fordi designet tvinger dig til at tænke på hvert enkelt slag, før det udføres. De flotte hurtige greens er omhyggelig omringet af strategiske bunkere. Hvis du spiller denne bane, har du helt sikkert spillet på en af de bedste baner i Spanien.

Occidental Murcia 7 Coronas Address:

P.º de Garay, 5
30003 Murcia
Spanien

Titel

Go to Top