Lissabon
Quinta da Marinha Resort
7 nætter og fri golf
4.950 kr

Pris:

DKK4,950.00

*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

★ Sommer tilbud

Hotel ★★★★★

Quinta da Marinha Resort

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 7 overnatninger og fri golf til 4.950 Kr
  • Fri golf på Quinta da Marinha banen
  • Anden runde bookes hos Caddie master
  • Inkl. morgenbuffet
  • Priser pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse
  • Gælder i perioden 15/7 – 31/8 2019

Hotel Quinta da Marinha er et 5* luksus resort beliggende i Sintra-Cascais naturpark med udsigt over Atlanterhavet. Resortet har en 18-hullers golfbane, fuldudstyret helseklub og spa.

Efter den omfattende restyling i 2014, har resortet blevet mere moderne, hvilket gør gæster føler sig endnu mere hjemme. Resortet tilbyder ophold på det 5 stjernede hotel og på de dejlige Villaer med 1 og 2 soveværelser.

Five Pines Restauranten serverer internationale buffeter og Rocca serverer gourmet portugisisk køkken lavet af økologiske grøntsager dyrket på stedet. Levende musik kan høres på Trent Jones baren. I spaen kan gæsterne nyde en afslappende pedicure eller kropsbehandling. Der er også et fitnesscenter og en indendørs pool.

Quinta da Marinha Resort ligger i kystbyen Cascais, 35 minutters kørsel fra Lissabon og kun 4 km fra Guincho Strand. Resortet tilbyder deres gæster dagligt transport til Cascais.

Golfbaner

Quinta da Marinha Golf Course er en 18 hullers bane på 5.870 meter i ren natur og med store udfordringer. Denne par 71 bane er designet af den legendariske Robert Trent Jones og tilbyder en fantastisk udsigt over Atlanterhavet og Sintra bjergene.

På denne bane kan du virkelig se Robert Trent Jones stilen med forhøjede Greens & Tees, mange bunkers i spil, og som forventet vandhazarder. Hvert hul er anderledes og du bliver du nødt til at bruge alle dine forskellige værktøjer og lægge en god strategi for at gå hjem med en god score. Nogle af de huller som du sikkert ikke glemmer er:

– Hul 5, et par 3 hul hvor du spiller over en stor sø til en forhøjet grøn som er godt beskyttet med 4 bunkers.

– Hul 10, et smukt par 5 hul med to søer, hvor alle slag skal være tænkt godt igennem hvis du ikke skal straffes af vandet.

– Hul 13, et par 4 hul som er et af de mest berømte huller i Portugal, med udsigt til Atlanterhavet. Billeder fra dette hul blev i mange år brugt til at fremme “Golf i Portugal” i udlandet.

Quinta de Marinha Hotel Address:

R. Palmeiras,
2750-005 Cascais
Portugal

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.