Pakker og datoer

  • Total: DKK0.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Lejligheder

The Residences Islantilla

7 nætter i lejlighed med 2 soveværelser og 5 runder golf.

The Residences Islantilla lejligheder er et kompleks af 128 lejligheder som ligger mellem Isla Cristina og marsken nær floden Piedras, og ved siden af Islantillas golfbane med 27 huller. Lejlighederne har 2 soveværelser, fuld udstyret køkken og en dejlig terrasse. Man har fri adgang til fitness faciliteter og udendørs swimmingpool. Golfbanen er en kombination af 3 sløjfer med ni huller hver, som bugter sig gennem træer og søer samt flere huller med fantastisk havudsigt.

Pakken inkluderer golf på Islantilla, Bellavista og La Monacilla. Fra oktober inkluderer pakken 2 runder på Islantilla, 1 på Isla Canela, 1 på Bellavista og 1 på El Rompido.

Golfbaner

Islantilla Banen åbnede i 1992 og er kendt for at være en af de bedste baner i Spanien. Det blev i 2000 udråbt af det prestigefyldte Golf Digest magasin som en af de 100 bedste baner i Europa. Banen er designet med stor omhu, med blide skråninger og smukke søer, og kvaliteten af de Pencross greens og Agrostis fairways forener banen med stor alsidighed. Banen har været vært for forskellige turneringer såsom Turespaña Masters (1995), som blev vundet af Alex Cejka, og flere Challenge Tour turneringer.

Golfklubben Bellavista ligger næsten på kanten af Atlanterhavet og ikke langt fra byen Huelva. Banen byder på mange fantastiske udsigter og i denne del af verden kan du sagtens spille golf det meste af året. Banen er anlagt i britisk stil helt tilbage i 1916 af Luis Recasens og Mr. Queipo de Llano. Vær dog forsigtig da fairways er ret smalle og det relativt bakkede terræn vil være en reel udfordring for golfspillere på alle niveauer. Banens par er 69 og fra de bageste tees måler banen 6.074 meter og de forreste 4.965 meter. Her kan man også dyrke andre sportsaktiviteter såsom tennis, squash eller du kan bare slappe af i swimmingpoolen. I restauranten kan du nyde en god middag efter runden eller måske bare slappe af på terrassen mens man nyder den flotte natur.

Golfklubben La Monacilla er værket af den berømte spanske mester José Maria Olazábal. Denne bane er præget af bølgende fairways og skråninger med store, godt beskyttede greens. Med seks teesteder på hvert hul tilbyder denne 18-hullers bane en fornøjelig udfordring for golfspillere på alle niveauer. Banens par er 72 og den måler hele 6.886 meter fra de bageste tees og 5.164 meter fra de forreste tees. Med mere end 3000 timers sol og en gennemsnitstemperatur på 18º i Huelva, ligger La Monacilla i det perfekte område til golf, hvor der er mulighed for at spille hver måned hele året rundt.

GRUPPE TILBUD

  • 5 overnatninger og  4 runder golf til 2.750 Kr
  • Golf: 2 x Islantilla, 1 x Isla Canela og 1 x Bellavista
  • Lejlighed med 2 soveværelser
  • Priser pr. person ved 4 personer i lejlighed
  • Gældende for ophold i perioder 1/2-30/4 og 1/9-30/9 2024

The Residences Islantilla Address:

Av. de las Cumbres s/n,
21449 Islantilla-Huelva
Spanien

Titel

Go to Top