Lejligheder
Orizonte Aroeira – Long Stay

Pris:

Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Lejligheder

Orizonte Aroeira-Long Stay

28 overnatninger og 20 dages fri golf på hverdage på Orizonte baner.

Orizonte Aroeira Villas ligger i de fantastiske nåletræsskove, som karakteriserer resortet, og byder på komfortabel indkvartering i et stilfuldt og bekvemt miljø. Lejlighederne varierer i størrelse, der passer til de fleste forespørgsler, og alle er komplette med et fuldt udstyret køkken, badeværelse, opholdsstue med satellit-tv og en privat balkon.

Lejlighederne ligger med en perfekt adgang til de 2 golfbaner Aroeira I & II, som er det virkelige højdepunkt for ethvert ophold her, og med attraktionerne i Lissabon og det lokale område, kun få minutter væk, er dette sted et af de mest populære steder til en golfferie på Portugals atlanterhavskyst. Gæsterne på Aroeira kan frit benytte sig af den fantastiske udendørs swimmingpool (åben fra juni til midten af ​​september), mens der er fire tennisbaner til hvis golfen bliver for voldsom og de mere seriøse golfspillere kan tage en lektion fra den lokale pro træner.

LIssabon er kun 30 minutters kørsel fra resortet og her er der naturligvis et utal af restauranter, barer, natteliv og attraktioner. Hvis du bare vil nyde en stille øl, så tag til Esplanada do Adamastor, hvor du kan slappe af og nyde udsigten over floden. Dem, der søger en mere livlig aften, kan nyde Fluid Bar, som er stilfuldt indrettet med designerstole.

Golfbaner

Aroeira jeg åbnede i 1973 og er designet af Frank Pennink. Benen har været vært for den Portugal Open i 1996 og 1997 og mere nylig, det internationale portugisiske amatør mesterskaber for herrer og damer (2010 og 2011). Fra backtee,spiller Aroeira I 6609 meter, og ligger midt i 900 hektar af smukke fyrretræer, et fantastisk sted at spille golf.

Aroeira II åbnede i år 2000 og er blevet siden blevet en af Portugals førende golfbaner. Aroeira II blev designet af Donald Steel. Banen slingrer sig rundt om adskillige søer, og med flere forskellige teesteder, er den spilbar for golfspillere på alle niveauer.

Orizonte Aroeira Apartments Address:

Rua dos Pinheiros 143, Aroeira,
2820-000 Charneca
Portugal

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.