Lejligheder
Hacienda del Alamo – Long Stay

Pris:

Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Lejligheder

Hacienda del Alamo – Long Stay

28 overnatninger og golf fordelt på 7 baner.

9 euro pr. runde betales lokalt.

Hacienda del Alamo Hotel & Spa Golf Resort er et unikt Golf Resort beliggende i Murcia, tæt på den sydøstlige kyst i Spanien, kendt som det mest solrige område i Spanien. De tilbyder hyggelige lejligheder med 2 sove/badeværelse som er placeret strategisk tæt på klubhuset og trænings- og drivingrange områder for at undgå bilkørsel til golfbanen.

Hacienda del Alamo Hotel & Spa Golf Resort har alt hvad du behøver for at nyde livet en smule mere. Ud over lejligheder og huse, har resortet en 18-hullers golfbane, et stort lækkert træningsområde, et stort boligområde og en bred vifte af sportsfaciliteter, aktiviteter, fritid samt afslapning. Desuden findes klubhus med proshop med masser af golfudstyr samt restaurant og mødelokaler til større grupper.

Golfbaner

Hacienda del Alamo golfbanen selv blev designet af Dave Thomas, og bestemt et design uden grænser med sine 6724m blev det til en Championship bane. Resultatet er en fantastisk golfbane, hvor European Tour Qualifying har været afholdt, og flere andre professionelle turneringer.

Det store 2000 kvadratmeter klubhus vil i høj grad imponere takket være den varme arkitektur, og de 5 stjernede faciliteter, der passer til behovene hos enhver golfspiller. Endelig er træningsfaciliteterne de mest komplette faciliteter i det sydlige Spanien med store områder til at øve det korte spil på putting og chipping greens, samt den store driving range. Træningsområdet tilbyder også en 6 hullers Executive Course, 3 par 3 ‘s og 3 par 4 s, plus særlige rum til træning og / eller teoretisk undervisning.

Long Stay pakker tilbyder også følgende golf baner: Mar Menor, Saurines Golf, Condado de Alhama, La Torre, El Valle og Hacienda Riquelme.

Hacienda del Alamo Golf Resort Address:

Av. Hacienda del Alamo 11,
30320 Fuente Alamo-Murcia
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.