Lejligheder
Alcaidesa Golf – Long Stay

Pris:

Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Lejligheder

Alcaidesa Golf Resort-Long Stay

28 overnatninger og 15 dages fri golf på Alcaidesa Links/Heathlands fra kl.12:00.

Alcaidesa Golf Resort tilbyder 50 helt nye lejligheder med 1 eller 2 soveværelser samt sovesofa i stuen til henholdsvis 2-4 eller 3-6 gæster. Alle lejligheder har en egen terrasse med udsigt til havet, golfbanen eller haverne.

Lejlighederne ligger spredt over flere bygninger og man får hurtig en følelse af afslapning og ro mange golfspillere søger. Med de golfbaner Alcaidesa Links kun 200 meter fra lejlighederne og de kendte baner på San Roque og Sotogrande kun få minutter væk, er Albayt Nueva Alcaidesa lejlighederne er en fremragende base for din næste golfferie i Spanien.

Der er 3 svømmepøler placeret i kompleksets sammen med smukke haver og stranden er kun en kort gåtur hvor man også kan se Rock of Gibraltar. Indefor 5 min. kørsel findes der bl.a. et supermarked, pizzeria, cafeteria og 2 restauranter.

Golfbaner

Alcaidesa Links er den eneste links golfbane i det sydlige Spanien, 18 huller med en spektakulær udsigt over Middelhavet og Gibraltar. De mest spektakulære elementer pa banen er de naturlige klitter omkring hullerne og det altid nærværende hav.

Hos Alcaidesa er golf altid nærværende med sine 36 storslåede huller spredt ud over hele resortet. Udover den klassiske links bane, som har været Alcaidesa flagskib siden 1992, blev der 2007 anlagt en ny bane som kaldes Heathland. Takket være Dave Thomas, den berømte golfbane designer, er disse baner klar til ethvert golf turnering. Begge baner er udfordrende at gå, så vi anbefaler en buggie og specielt på Heathland banen.

Alcaidesa Golf Resort Address:

Avenida del Golf,
11315 San Roque-Cadiz
Spanien

$(document).ready(function(){ $(".pricetitlecustomization").html("Document-ready was called!"); });

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.