Lejligheder
Aguilas de los Collados-Long Stay

Pris:

Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Lejligheder

Aguilas de los Collados-Long Stay

28 overnatninger og 7 runder golf på Lorca Golf og 7 på Aguilón Golf banen.

Aguilas de los Collados resortet ligger i Águilas i Murcia-regionen, cirka 160 km fra Alicante lufthavnen og byder på bl.a. på udendørs pool og terrasse. Der er gratis trådløs internetadgang overalt i komplekset, og privat parkering kan også tilbydes.

Lejlighederne har 2 soveværelser, et fuldt udstyret køkken med komfur samt ovn, mikrobølgeovn, brødrister og enten balkon eller terrasse. Der er eget badeværelse med bruser/badekar i hver enhed. På øverste etage findes lejligheder med egen adgang til tagterrasse. Der kan spilles tennis i komplekset og lejes cykler. Gæster kan nyde forskellige aktiviteter i området, herunder ridning og snorkling.

I byen Aguilas bor der cirka 35.000 indbyggere og der er masser af muligheder for indkøb, heriblandt supermarkeder, shoppingcenteret Carrefour. I februar afholdes et af Spaniens mest berømte karnevaller og vil man hellere til stranden, findes der 38 forskellige strande. Aguilas ligger midt i et mikroklima med en årlig gennemsnitstemperatur på 25 grader og mere en 3.200 solskinstimer. Om vinteren ligger vandtemperaturen på mellem 15-17 grader.  Kun 200 meter fra komplekset ligger restauranten Geraneos, som tilbyder lokale-, ris- og tapasretter med fokus på grillen. Dagens ret koster typisk omkring 12 euro og en 3 retters menu mellem 15-18 euro. Fra resortets parkeringsplads kører en bus, hver time, ind til centrum af Aguilas.

Golfen foregår på Aguilon og Lorca. Midt i ørkenlandskabet finder man grønne fairways og lækre greens samt udsigt til Middelhavet.

Golfbaner

Lorca Golf er en udfordrende 18-hullers bane designet af Dave Thomas og Jorge Soler, der passer godt ind i det naturlige landskab. En unik og uovertruffen golfbane i det sydlige Middelhavsområde med alle tænkelige faciliteter såsom klubhus, pro shop, driving range, putting/chipping greens, osv.

Aguilón Golf er regnet for en af de bedste ørken golfbaner i Europa. Fantastisk golfbane kun 5 minutter fra havet og omgivet af Mount Aguilón. Temperaturen er dejlig hele året rundt, så kom og nyd det! Aguilón Golf ligger 21 Km fra Aguilas de los Collados og Lorca Golf 28 km.

Aguilas de los Collados Lejligheder Address:

Ctra de Calabardina s/n,
30880 Aguilas-Murcia
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.