Hotel ★★★★
Vincci Costa Golf

Pris:

Pakke
Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Hotel ★★★★

Vincci Costa Golf

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Dette hotel er en del af det prestigefyldte Novo Sancti Petri boligbyggeri i Chiclana de la Frontera (Cádiz). Hotellet har et af de bedste beliggenheder i Cádiz-provinsen, kun 400 m fra den utrolige strand kaldet La Barrosa, på Costa de la Luz.

Hotellet dækker et areal på 45.000 kvadratmeter med store haver og 195 dobbeltværelser med stue inkluderet (Junior Suite type), i et varmt, behageligt miljø, der er ideel for familier og alle, der ønsker at slappe af og hvile. Fornemme omgivelser giver mulighed for at øve forskellige former for vandsport og andre aktiviteter som ridning, adventure sport og vandreture. Og ikke mindst golf hvor man kan tilbyde banerne La Estancia og Sancti Petri Hills.

Golfbaner

Vincci Costa Golf 4* ligger på golfkysten i Cadiz provinsen og tilbyder golf på flere forskellige baner. Blandt de baner som hotellet kan tilbyde finder man La Estancia og Sancti Petri Hills.

Vincci Costa Golf Address:

Urb. Novo Sancti Petri, s/n,
11130 Chiclana de la Frontera-Cadiz
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.