Hotel ★★★★
UNA Poggio dei Medici

Pris:

Pakke
Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Hotel ★★★★

UNA Poggio dei Medici

Alle pakker inkluderer morgenmad.

UNA Poggio Dei Medici 4* er beliggende i smukke dal Mugella, tæt på middelalderbyen Scarperia samt de berømte Toscanske byer Firenze, Siena, San Gimignano, Volterra og Lucca. Resortet er typisk toscansk, bygget omkring det 16. århundrede Villa di Cignano. De 70 hotelværelser er fordelt på 5 områder med egne haver, hvilket giver feriestedet en intim og privat atmosfære. Man tilbydes desuden et fitnessområde, restaurant/bar og en udendørs pool.

Når man kigger ud over golfbanen, bliver mødt med en udsigt over dalen og mod Appenines bjergene, mens der på værelserne findes en fantastisk kombination af traditionel karakter og moderne bekvemmelighed. Alle værelser er indrettet i traditionel Toscansk stil, og udstyret med satellit-tv, telefon, pengeskab, minibar, aircondition og luksuriøst badeværelse med hårtørrer og badekåber.

Den højt anerkendte golfbane på Poggio Dei Medici er blevet kåret som den bedste italienske golfbane de sidste 3 år og har været vært for Italian Open på Ladies European Tour fra 1999 til 2003. Banen måler 6.468 meter, par 73 med 5 forskellige tee steder og kan tilbyde driving range, chipping- og puttegreens samt bunkers. Banen er åben hele året rundt.

Golfbaner

Banen åbnede i 1992, med 18 huller og par 73, en mesterskabsbane på 6.468 meter og de sidste 3 år kåret som den bedste i Italien. Golfbanen tilbyder 5 forskellige tee steder, så der er plads til alle niveauer. Der tilbydes en driving range komplet med pitching- og puttinggreens.

Banen har været vært for Ladies Italian Open fra 1999 til 2003 med Iben Tinning som vinder i 2003.

UNA Poggio dei Medici Address:

Via di S. Gavino 27,
50038 Scarperia e San Piero - Firence
Italien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Go to Top