Hotel ★★★★
Hotel Bendinat

Pris:

Pakke
Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Kan du ikke finde hvad du ønsker, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller klik her for forespørgsel

Hotel ★★★★

Hotel Bendinat

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Hotel Bendinat er et lille fire-stjernet Middelhavs boutique-hotel med rummelige haver og dejlige terrasser, der tilbyder en traditionel og indbydende atmosfære.

Hotellet ligger på strandpromenaden i bugten Palma, skjult i det eksklusive boligområde i Bendinat tæt på centrum af Palma og ved siden af ​​den berømte jetset havn Puerto Portals. Selve hotellet har en stenet strand og direkte adgang til havet, hvor svømning og dykning kan praktiseres. For dem der foretrækker en sandstrand er en kun 500 mtrs. væk.

Med komforten i et moderne hotel og atmosfære fra et Middelhavs palæ, er alle 54 værelser smagfuldt indrettede, nogle i en traditionel mallorcinsk stil og andre i en moderne stil. Hotel Bendinat er meget golf-minded, også på grund af deres søster-hotel Hotel Golf Santa Ponsa. Desuden ligger der 7 golfbaner indenfor kort afstand (Bendinat, Santa Ponsa, Poniente, Son Vida, Son Muntaner, Son Quint og Andratx).

Golfbaner

Santa Ponsa Golfbanen blev indviet i 1977 som den første golfbane i Calvià og den anden på øen Mallorca. Banen er beliggende på en af ​​de bedste områder i kommunen med en smuk udsigt over Puig Galatzó. Den er 6.543 meter lang med 18 huller (par 72) hvor 10. hul (Par 5) som et af de længste i Europa med 590 meter.

Banen har været vært for European Tour seks gange med spillere som Severiano Ballesteros, Bernard Langer, José Mª Olazábal, Miguel A. Jiménez, Jesper Partnevick, Lee Westwood, Colin Montgomerie, Ian Woosnam, Vijay Singh, etc

Hotel Bendinat Address:

Calle Andrés Ferret Sobral 1,
07181 Portals Nous-Islas Baleares
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.