Hotel ★★★★
Almenara

Pris:

Pakke
Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Hotel ★★★★

Almenara

Alle pakker inkluderer morgenbuffet.

Dette unikke resort nyder det privilegium at være beliggende indenfor de misundelsesværdige omgivelser af Sotogrande Hills. Hotellet har 148 værelser, som alle indeholder de nyeste faciliteter og er indrettet enkelt, men elegant Hotel Almenara. Hvert værelse har en privat terrasse, hvorfra man kan nyde de smukke haver eller panoramaudsigt over golfbanen og Middelhavet.

Der er fem fantastiske golfbaner i det omkringliggende område, så du er forkælet mht. valg af kvalitetsbaner. Der er to restauranter på stedet, hvoraf den ene er Gaia, der serverer udsøgte middelhavsretter i en afslappet atmosfære. For et mere uformel måltid finder du VeinTeeOcho hvor man fra terrassen har en fantastisk udsigt; perfekt til en hurtig frokost eller nyd a la carte menuen om aftenen.

Resortet har sit helt eget spa – Elysium – som tilbyder en række revitaliserende skønhedsbehandlinger. Du har også mulighed for at nyde de mange sportslige aktiviteter, der tilbydes i Sotogrande, herunder to strand klubber, tennis, windsurfing undervisning og et ridecenter.

Golfbaner

Almenara banen består af 27 huller, så du kan nyde op til tre forskellige 18-hullers kombinationer, alle på par 72. Fairways slingrer sig blandt usædvanligt smukke naturlandskaber, med to store søer omgivet af fyrretræer og kork egetræer. Banen er designet af den berømte Dave Thomas og udgør en udfordring for selv de mest erfarne golfspillere.

La Reserva Golf Club er et storslået etablissement som byder på en ekspansiv 18-hullers bane designet af Cabell Robinson, samt et spektakulær klubhus. Golfbanen åbnede i august 2003 og er allerede betragtet som en af ​​de bedste baner i Europa.

Hotel Almenara Golf & Spa Address:

Avenida Almenara s/n,
11310 Sotogrande
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.