Hotel ★★★★★
Penina Golf Resort

Pris:

Pakke
Dato
Datofeltet er påkrævet
*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

Hotel ★★★★★

Penina Golf Resort

Alle pakker inkluderer morgenbuffet samt fri golf og afhængig af season.

Stemt som Portugals førende Golf Resort af World Travel Awards, Penina Hotel & Golf Resort er en glitrende juvel i Algarve. Resortet tilbyder gæsterne valget mellem tre golfbaner på resortet og betragtes af mange som den åndelige hjemsted for golf i Algarve. Penina Hotel & Golf Resort har et udvalg af 188 traditionelt designede og indrettede værelser og suiter – som alle nyder wi-fi dækning … ligesom alle offentlige og fællesarealer.

Uanset om du rejser til Penina for at få en fantastisk golf ferie eller bare for at slappe af i den smukke portugisiske solskin med din familie … så er Penina Hotel & Golf Resort stedet der opfylder alle dine luksus behov. Slap af ved poolen, tag en drink i strandbaren eller nyd en af de mange førsteklasses restauranter og barer, der kan findes på luksus hotellet.

Golfbaner

Åbnet i 1966 og designet af Sir Henry Cotton, Penina Championship Course var den første golfbane bygget i Algarve. Mesterskabsbanen har været vært for den Portugisiske Open 11 gange, og er også et regelmæssig stop for den europæiske Senior Tour.

Da banen oprindeligt blev bygget på rismarker betyder det at de 6.869 meter er relative flade mellem modne træer og buske, med fairways foret med imponerende skov. Præcise slag er foretrukket hvis du skal score godt på denne mesterskabsbane par 73.

Resortet har desuden Resort banen bestående af 9 huller og Academy banen bestående af par 3 og 4 huller.

Penina Golf Resort Address:

EN 125,
8501-952 Alvor
Portugal

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.