Pris:

DKK2,160.00

Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

★ Gruppe tilbud

Lejligheder

Hacienda del Alamo

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 5 overnatninger og 4 runder golf til 2.160 Kr
  • Morgenmad
  • Golf på Hacienda del Alamo, Saurines og Mar Menor baner
  • Lejlighed med 3 soveværelser
  • Gælder i perioden 16/2 – 30/4 2024
  • Pris pr. person ved 6 personer i lejlighed

Hacienda del Alamo Hotel & Spa Golf Resort er et unikt Golf Resort beliggende i Murcia, tæt på den sydøstlige kyst i Spanien, kendt som det mest solrige område i Spanien. De tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder, som er sikker på at opfylde dine forventninger. Fra hyggelige lejligheder med 2 sove/badeværelse samt villaer med 2 eller 3 sove/badeværelser til helt store huse med 4 sove/badeværelser hvis I skulle ske at være en gruppe. Alle boliger er placeret strategisk tæt på klubhuset og trænings- og drivingrange områder for at undgå bilkørsel til golfbanen.

Hacienda del Alamo Hotel & Spa Golf Resort har alt hvad du behøver for at nyde livet en smule mere. Ud over lejligheder og huse, har resortet en 18-hullers golfbane, et stort lækkert træningsområde, et stort boligområde og en bred vifte af sportsfaciliteter, aktiviteter, fritid samt afslapning. Desuden findes klubhus med proshop med masser af golfudstyr samt restaurant og mødelokaler til større grupper.

Golfbaner

Golfbanen selv blev designet af Dave Thomas, og bestemt et design uden grænser med sine 6724m blev det til en Championship bane. Resultatet er en fantastisk golfbane, hvor European Tour Qualifying har været afholdt, og flere andre professionelle turneringer.

Det store 2000 kvadratmeter klubhus vil i høj grad imponere takket være den varme arkitektur, og de 5 stjernede faciliteter, der passer til behovene hos enhver golfspiller. Endelig er træningsfaciliteterne de mest komplette faciliteter i det sydlige Spanien med store områder til at øve det korte spil på putting og chipping greens, samt den store driving range. Træningsområdet tilbyder også en 6 hullers Executive Course, 3 par 3 ‘s og 3 par 4 s, plus særlige rum til træning og / eller teoretisk undervisning.

Hacienda del Alamo Golf Resort Address:

Av. Hacienda del Alamo 11,
30320 Fuente Alamo-Murcia
Spanien

Titel

Go to Top