Costa del Sol
Sol Marbella Estepona Atalaya Park
7 nætter og 5 runder golf
5.750 kr

Pris:

DKK5,750.00

*Priser betinget af bestilling 90 dage før ankomst og pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse/lejlighed. Priser er inkl. moms og afgifter i.flg. særordning for rejsebureauer. Vi tager forbehold for trykfejl, prisstigning, valutaændringer samt udsolgte værelser eller lejligheder.

★ Juli tilbud

Hotel ★★★★

Sol Marbella Estepona Atalaya Park

★ Tilbud kommer under følgende betingelser:

  • 7 overnatninger og 5 runder golf til 5.750 Kr
  • Halvpension
  • Golf fordelt på: Atalaya Old/New, Valle Romano, Almenara, Chaparral og Marbella Golf
  • Priser pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse
  • Gældende for ophold i perioden 1/7 – 31/7 2019

Sol Marbella Estepona Atalaya Park ligger lige ud til havet og i hjertet af Costa del Sol i Andalusien, mellem Estepona og Marbella. Hotellet er det ideelle sted at tilbringe en dejlig familieferie, afholde en konference eller spille på nogle af Europas fineste golfbaner.

Sol Marbella Estepona Atalaya Park tilbyder værelser, inklusiv 33 suiter og 53 Familieværelser, 50.000 kvm. storslåede subtropiske haver ved havet, to 18-hullers golfbaner, 1 konferencecenter med 12 konferencelokaler med kapacitet på 600 personer, 3 restauranter, 2 barer, 6 swimmingpools (3 for børnetøj, 2 udendørs og 1 indendørs opvarmet), motionscenter, 9 tennisbaner, vandsportscenter og en fodbold bane.

Golfbaner

Atalaya skylder meget af sin charme og skønhed til det faktum, at det blev skabt tilbage i 1968, før de mange urbane udviklinger. Dygtige green keepere har formået at fastholde kvaliteten af de 2 baner i årenes løb.

Kulissen er Sierra Blanca bjergene og de to pragtfulde 18-hullers baner – Atalaya Old Course og Atalaya New Course – som er foret med modne eukalyptustræer, kaktus, palmer, lyserøde og hvide azaleaer.

Resortet tilbyder også golf på Almenara, Chaparral, Marbella Golf og Valle Romano.

>

Sol Marbella Estepona Hotel Address:

Av. de las Golondrinas 2,
29688 Estepona-Málaga
Spanien

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.