Vil du anmode om et tilbud, så ring til os på tlf: 4230 8628 eller
KLIK HERE FOR FORESPØRGSEL

Hotel ★★★★

Chervo Hotel Spa & Resort

Alle pakker inkluderer morgenmad.

Tillæg for golf Lørdag og Søndag.

Chervo Golf Hotel Spa & Resort tilbyder 89 elegant indrettede værelser, hvoraf nogle findes med store pejse. Alle er unikt designet med forskellige farvetemaer og luksuriøse polstrede møbler, der er med til at gøre hvert ophold ekstraordinært.

Der er fire kategorier af værelser at vælge imellem: Comfort, Superior, Junior Suite eller Suite. Alle er veludstyrede med uafhængig aircondition, fladskærms-tv, telefon, internetforbindelse, elektronisk pengeskab, minibar samt faciliteter til at lave te og kaffe.

Der tilbydes også lejligheder med plads 2-6 personer med op til 3 soveværelser, fuldt udstyret køkken, parkeringsplads og wifi.

Spisning på resortet kommer i form af San Viglio Restauranten. Åbent dagligt fra 12.00 – 22.00 tilbyder dette traditionelle italienske spisested retter med autentiske smag lavet med regionale produkter fra Gardasøen. Restauranten i sig selv har raffinerede møbler og en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab.

SPA området omfatter et areal på 1.500 kvadratmeter med en lang række faciliteter og behandlingsområder, herunder: sauna, dampbad, saltgrotte, vitarium, is kaskade, jacuzzi, dampbad og senge med opvarmet vand.

Golfbaner

Chervò Golf San Vigilio afholdte i 2020 Italien Open for The European Tour og vinderen blev engelske Ross McGowan i -20 slag. Banen er en mesterskabsbane med 27 huller, opdelt i 3 sløjfer: Benaco, Solferino og San Martino. Der er også en 9-hullers bane, som er specielt designet til begyndere eller som en test af det korte spil for den mere erfarne golfspiller.

Den længste kombination af 18 huller kan strække sig til over hele 6.765 meter fra de bageste tees! På alle 3 sløjfer findes der masser af vandhazarder, og greens er godt beskyttet af strategisk placerede bunkere. Normalt er roughen omkring fairways rimelig lang, så det anbefales at holde sig på fairway og selvfølgelig spille med omhu fra tee til green, for at score godt på denne italienske skønhed.

Komplekset inkluderer også en stor driving range inkl. 11 overdækkede pladser, samt et øvelsesområde til det korte spil.

Chervo Hotel & Spa Resort Address:

Località San Vigilio 1,
25010 Pozzolengo BS
Italien

Titel

Go to Top