Hotel Dénia La Sella Golf Resort & Spa 5*

[soliloquy id=”1425″]

Det 5 stjernede Hotel Dénia La Sella Golf Resort & Spa er en sjælden perle på den solbeskinnede Costa Blanca kyst og samtidig et af de mest luksuriøse hoteller i Alicante regionen. Det ligger mindre end 10 minutter i bil fra Denia og Javea, der støder op til en af de bedste golfbaner i Valencia regionen og er omgivet af ren natur og det smukke landskab langs Montgó Naturpark. Resortet ligger cirka 60 minutters kørsel fra de internationale lufthavne i Alicante eller Valencia.

Uanset om det drejer sig om forretning eller fritid, tilbyder Hotel Dénia La Sella Golf Resort & Spa førsteklasses service og indkvartering. En spa i verdensklasse med de nyeste behandlinger og et fitness-center for den samlede trivsel. Resortet er med sin 27-hullers golfbane et paradis for golfspillere, der søger efter en balance mellem skønhed og udfordring. Aktiviteter vrimler her med alt fra flamenco, ridning og vinsmagning, til kapsejladser, strand sport samt lokale seværdigheder. Der er et udvalg af restauranter og barer, herunder Montgo Restauranten som tilbyder et middelhavskøkken med karakter. Rummelige, velindrettede værelser udstråler en følelse af komfort og luksus, med balkoner at nyde udsigten.

Resortet består af: 178 værelser, 8 juniorsuiter, 10 mødelokaler med kapacitet fra 10 til 600 personer, 24 timers adgang til fitnessrum, spillehal , børneklub, gratis wifi, gaveshop med regionale produkter, 3 forskellige restauranter, lobbybar og lounge, Jazz & Blues Bar og sidst men ikke mindst en stor udendørs swimmingpool med bar.

[wptabs mode=”horizontal”]

[wptabtitle] Priser[/wptabtitle] [wptabcontent]

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode 2/1 – 18/2 2018
14/5 – 30/6 2018
13/11 – 29/12 2018
19/2 – 13/5 2018
17/9 – 12/11 2018
1/7 – 16/9 2018
7 overnatninger og
5 green fee
kr 5100 kr 5690 kr 6220

Priserne er inklusiv:
– Standard dobbelt værelse
– Morgenbuffet og velkomstdrink
– Trolley
– Gratis adgang til fitness
– Gratis Wi-Fi
Mulige tilvalg:
– Halv- og helpension
– Buggie

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes seperat. Der tages forbehold for prisændringer.
[/wptabcontent]

[wptabtitle] Golfbaner [/wptabtitle] [wptabcontent]
La Sella GolfLa Sella er designet af Spanien’s dobbelte Master’s vinder José Maria Olazábel i 1991. De 27 huller er en fornøjelse at spille året rundt og banen har ry for altid at være i tip top stand. Hullerne er brede og varierede og banen ligger i et beskyttet område. Selvom Europas bedste golfspillere har spillet banen gør designet det en fornøjelse for golfspillere i alle handcicap kan spille banen.

Klik for forespørgsel

[/wptabcontent]
[wptabtitle] Fly og billeje[/wptabtitle] [wptabcontent]
Afstanden fra hotellet til Alicante lufthavn er 100 km og til Valencia lufthavn 117 km. Nedenfor findes information om flyselskaber der flyver til disse lufthavne og info om billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Aalborg Århus København Hamburg
Ryanair
Norwegian
Ryanair Norwegian Norwegian
Vueling
Airberlin
SAS
Airberlin
Vueling

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Centauro | Enterprise Atesa | Europcar | Goldcar Rental | Hertz | Record Go | Sixt

[/wptabcontent]

[rps-include post=3539]
[wptabtitle] Special tilbud[/wptabtitle] [wptabcontent]
Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud
[/wptabcontent]

[/wptabs]

2018-06-02T20:31:34+02:00marts 18th, 2012|