Castanea Resort Hotel 4*

[soliloquy id=”7113″]

Dette unikke golf resort er ideelt beliggende tæt på den hyggelige og historiske by  Lüneburg, 30 minutter syd for Hamburg og kan tilbyde dig golf, spa, wellness. Værelserne på Best Western Premier Castanea Resort Hotel er rummelige og klassisk indrettede. Samtlige værelser har satellit-tv, værdiboks samt kaffe- og tefaciliteter. Nogle af værelserne har desuden udsigt over golfbanen. Gæsterne har gratis adgang til hotellets spafaciliteter med indendørs og udendørs swimmingpools, spabad, sauna og fitnesscenter. Massagebehandlinger kan bestilles. Der serveres en udsøgt morgenbuffet, eftermiddagskage samt egnsretter til middag på Castanea Resort. Gæsterne kan desuden slappe af med en drink i ølhaven eller i baren, der byder på levende klavermusik nogle aftener.

Castanea golfbanen, malerisk placeret i Lüneburger hede landskabet tilbyder en særlig oplevelse for den interesserede nybegynder golf samt den erfarne golfspiller. De 18-huller med en længde på 6.176 meter er designet af internationalt anerkendte arkitekt Kurt Rossknecht. Banen er yderst velholdt og det varierende terræn, udfordrende bunkers og ø-greens, gør banen en fornøjelse at spille.

[wptabs mode=”horizontal”]

[wptabtitle] Priser[/wptabtitle] [wptabcontent]

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode 1/1 – 31/12 2018
2 overnatninger og
2 green fee
kr 1830

Priserne er inklusiv:
– Superior dobbeltværelse 26 m2
– Morgenbuffet
– 2 runder golf på Master course
– Tillæg for golf i weekenden 100 kr per runde

Mulige tilvalg:
– Lejligheder
– Halvpension på Castanea eller Boulevard
– Superior Plus, Deluxe eller Suite

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes separat. Der tages forbehold for prisændringer.
[/wptabcontent]

[wptabtitle] Golfbaner [/wptabtitle] [wptabcontent]
Den 6175 meter lange 18-hullers Mesterskabsbane (par 72), er designet af den berømte tyske banearkitekt Kurt Rossknecht. Banen har spændende konstruerede bunkers på et varierende terræn, og udfordrende ø-greens, hvilket kræver et kort og præcist spil. Banen er en stor oplevelse at spille på, og trods en vis sværhedsgrad, er den velegnet for spillere på alle niveauer.

 

Klik for forespørgsel

[/wptabcontent]

[wptabtitle] Beliggenhed[/wptabtitle] [wptabcontent]

Placeringen er ideel, mellem Heide og Elben. Mod vest strækker Lüneburger Heden sig, en af ​​de største og ældste naturparker i Tyskland. Forbindelsen via motorvejen er perfekt. Kørsel til Hamburg tager omkring 30 minutter.

Addressen: Scharnebecker Weg 25, 21365 Lüneburg/Adendorf, Tyskland

[/wptabcontent]

[rps-include post=3539]
[wptabtitle] Special tilbud[/wptabtitle] [wptabcontent]
Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud
[/wptabcontent]

[/wptabs]

2018-06-02T20:31:07+02:00marts 13th, 2017|