Trump Turnberry Resort 5* | Golfkysten

Trump Turnberry Resort 5*

TRUMP TURNBERRY RESORT, en virkelig unik golf destination.

Fra dit første besøg, vil du bemærke at der er noget karakteristisk ved Trump Turnberry Resort.

Turnberry er et ikonisk vartegn på den spektakulære Ayrshire kystlinje og verdens oprindelige golf resort med over et århundrede af gæstfrihed og tradition. Det er et sted, hvor man vil opleve mesterskabsgolf, et prisbelønnet køkken, familieoplevelser og et afslappende spa venter dem.

En af de mest storslåede destinationer for golf ferier i Skotland, Trump Turnberry er hjemsted for Ailsa: Vært for British  Open fire gange og konsekvent stemt som en af verdens bedste golfbaner med kuperede greens, huller langs havet….. dette er links golf som du sjældent oplever det.

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode
7 overnatninger og
5 green fee
Send venligst en forespørgsel

Priserne er inklusiv:
– Standard dobbeltværelse
– Morgenbuffet
– Gratis internet adgang

Mulige tilvalg:
– Halv eller hel pension
– Junior suite
– Golfbuggy

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes seperat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner


Ailsa:
Ailsa på Trump Turnberry Resort har l;nge været rangeret som Storbritanniens nummer et golfbane af førende golf publikationer og er konsekvent regnet for en af verdens bedste. Som vært for British Open 4 gange er du sikker på at få en af verdens største golfoplevelser. Den sidste Open vinder var Stewart Cink i 1999 hvor han vandt over 59 årige Tom Watson i en play-off.

The Kintyre:
The Kintyre på Trump Turnberry Resort er links golf når det er bedst. Kuperede greens, herlige fairways, storslåede huller langs havet og alle med en fantastisk udsigt over Kintyre, Arran, og den berømte Turnberry Lighthouse. Oplev en golf ferie som aldrig før og nyd at spille på denne unikke og udfordrende bane.

 

Klik for forespørgsel

Fly og billeje


Edinburg lufthavn ligger 145 km fra hotellet og Glasgow lufthavn 87 km. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Århus København Aalborg
Ryanair Ryanair Norwegian
SAS
Easyjet
Norwegian

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

AvisBudget | Europcar | National | Hertz | Alamo | Sixt

Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire

Special tilbud

Der er ingen special tilbud i øjeblikket. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud