The Carnoustie Golf Hotel 4* | Golfkysten

The Carnoustie Golf Hotel 4*

The Carnoustie Golf Hotel tilbyder mange faciliteter, herunder 75 luksuriøse værelser med eget badeværelse og ti suiter med fantastisk udsigt over Championship banen, havet og byen Carnoustie. Omfattende spa og sundhedsfaciliteter inkluderer en stor opvarmet swimmingpool, sauna, spabad, dampbad og for de mere energiske et fuldt udstyret motionsareal.

Under opholdet på hotellet kan du følge i fodsporene på nogle af historiens største golfspillere og teste dig selv med en udfordrende runde på især inspirerende Carnoustie Championship golfbane som har været vært for The British Open ikke mindre end 7 gange, senest i 2007 hvor Padraig Harrington vandt. Herudover findes også Burnside & Buddon banerne.

Mange værelser har udsigt over 1999 og 2007 Open Championship golfbane eller Carnoustie Bay. Den prisbelønnede Dalhousie Restaurant byder på lækre retter med mange lokale skotske råvarer.

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode
Send venligst en forespørgsel

Priserne er inklusiv:
– Standard dobbeltværelse
– Morgenbuffet
– Gratis internet adgang

Mulige tilvalg:
– Halv eller hel pension
– Junior suite
– Golfbuggy

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes seperat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner


Carnoustie består af tre baner, som alle er placeret i top 50 links baner i Storbritannien og Irland (Golf Digest juni 2011). Championship banen er for nylig (2012) er blevet udråbt som nummer 1 på Rolex Top 1000 baner i verden.

Championship banen har været vært 7 Open Championships, 1 Ladies Open og 1 Seniorer Open. Det er en ud af ​​de 3 baner, der anvendes til den årlige Dunhill Links turnering, de to andre er Kingsbarns og Old Course i St. Andrews. Generelt betragtes den som den sværeste af Open banerne men samtidig også den mest retfærdige. Carnoustie Championship bane har uden tvivl den sværeste afslutning man kan tænke sig i hele verden  og slutter man hvert af de sidste 4 huller med en boogie bør man være godt tilfreds med sit spil.

Burnside banen er lillebroderen og nærmer sig 100 år gammel. Det var her hvor Ben Hogan kvalificerede sig og senere vandt The Open i 1953.

Buddon banen blev tilføjet i 1980 og har i øjeblikket 9 par 3’ere. Den undergår i øjeblikket en renovering, så det bliver en noget sværere test i fremtiden.

 

Klik for forespørgsel

Fly og billeje


Edinburg lufthavn ligger 112 km fra hotellet og Glasgow lufthavn 160 km. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Århus København Aalborg
Ryanair Ryanair Norwegian
SAS
Easyjet
Norwegian

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

AvisBudget | Europcar | National | Hertz | Alamo | Sixt

Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire

Special tilbud

Special Tilbud:

  • 3 overnatninger med 3 runder golf til 3.490 kr. Priser pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse.

Inklusiv:

  • 3 overnatninger på Carnoustie Golf Hotel 4* med morgenbuffet
  • 3 runder golf på Championship, Burnside og Buddon banerne.
  • Gældende for ophold 15/10 – 31/10 2018.
  • Depositum på 600 kr. ved bestilling som ikke kan refunderes.
  • Fuld betaling senest 12 uger før ankomst. Herefter ingen refundering.
  • Minimum handicap krav: mænd 28 og kvinder 36.

Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:
–>
Få pristilbud