Orizonte Aroeira Apartments | Golfkysten

Orizonte Aroeira Apartments

Orizonte Aroeira Villas ligger i de fantastiske nåletræsskove, som karakteriserer resortet, og byder på komfortabel indkvartering i et stilfuldt og bekvemt miljø. Lejlighederne varierer i størrelse, der passer til de fleste forespørgsler, og alle er komplette med et fuldt udstyret køkken, badeværelse, opholdsstue med satellit-tv og en privat balkon.

Lejlighederne ligger med en perfekt adgang til de 2 golfbaner Aroeira I & II, som er det virkelige højdepunkt for ethvert ophold her, og med attraktionerne i Lissabon og det lokale område, kun få minutter væk, er dette sted et af de mest populære steder til en golfferie på Portugals atlanterhavskyst. Gæsterne på Aroeira kan frit benytte sig af den fantastiske udendørs swimmingpool (åben fra juni til midten af ​​september), mens der er fire tennisbaner til hvis golfen bliver for voldsom og de mere seriøse golfspillere kan tage en lektion fra den lokale pro træner.

LIssabon er kun 30 minutters kørsel fra resortet og her er der naturligvis et utal af restauranter, barer, natteliv og attraktioner. Hvis du bare vil nyde en stille øl, så tag til Esplanada do Adamastor, hvor du kan slappe af og nyde udsigten over floden. Dem, der søger en mere livlig aften, kan nyde Fluid Bar, som er stilfuldt indrettet med designerstole.

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 4 personer i lejlighed):
Periode 1/9 – 31/10 2018 1/11 -14/11 2018
1/3 – 30/6 2019
1/9 – 31/10 2019
15/11 – 28/2 2019
7 overnatninger og
5 runder golf
kr 4230 kr 4470 kr 3180

Priserne er inklusiv:
– Lejligheder med 2 soveværelser
– Fri golf på Aroeira banerne
– Ekstra golf om eftermiddagen gratis, afhængig af ledige tider
– Gratis adgang til udendørs pools

Mulige tilvalg:
– Spil på Quinta do Peru, Riba I & II,
– Golfbuggy eller trolley
– Udlejnings golfsæt

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes seperat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner


Aroeira jeg åbnede i 1973 og er designet af Frank Pennink. Benen har været vært for den Portugal Open i 1996 og 1997 og mere nylig, det internationale portugisiske amatør mesterskaber for herrer og damer (2010 og 2011). Fra backtee,spiller Aroeira I 6609 meter, og ligger midt i 900 hektar af smukke fyrretræer, et fantastisk sted at spille golf.

Aroeira II åbnede i år 2000 og er blevet siden blevet en af Portugals førende golfbaner. Aroeira II blev designet af Donald Steel. Banen slingrer sig rundt om adskillige søer, og med flere forskellige teesteder, er den spilbar for golfspillere på alle niveauer.

.

Klik for forespørgsel


Fly og billeje


Lissabon lufthavn ligger kun cirka 30 km fra hotellet. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund København Hamburg
Ryanair Norwegian Airberlin

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Guerin | Budget | Europcar | Goldcar Rental | Hertz


Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire


Special tilbud


Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud