ONA Valle Romano Golf & Resort | Golfkysten

ONA Valle Romano Golf & Resort

Ona Valle Romano Golf & Resort, et storslået ferie og golf resort i Estepona (Malaga) med de bedste lejligheder i hjertet af Costa del Sol, kun 8 minutter fra stranden og 20 minutter fra Marbella.

Fuldt udstyrede lejligheder med aircondition, 2 badeværelser, stor terrasse, pengeskab, telefon og tv. Køkken med køleskab / fryser, ovn, keramisk kogeplade, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, emhætte, køkkentøj og køkkenudstyr. Privat parkeringsplads for vores gæster.

Resortet tilbyder spil på Valle Romano Golf, som er en fremragende 18-hullers bane, der har været vært for flere krævende og prestigefyldte turneringer. Spilleren bliver hilst varmt velkommen ved ankomsten og når runden er afsluttet bliver man tilbudt at få gjort sine jern og sko rene.

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 personer i lejlighed):
Periode 1/9 – 31/10 2018
7 overnatninger og
5 green fee
kr 4680

Priserne er inklusiv:
– Lejlighed med 2 soveværelser
– 3 runder Valle Romano + 1 Almenara + 1 Alcaidesa
– Gratis internet adgang
– Morgenmad

Mulige tilvalg:
– Halvpension
– Golfbuggy

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes separat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner


Valle Romano Golf er en ekstraordinær 18-hullers golfbane bygget til de højeste kvalitetsstandarder i United States Golf Association of America.

Valle Romano Golf indtager 60 hektar og er 5 km. lang med et gennemsnit på 5 tees pr. hul. Det har rummelige greens og mange pinpositioner med udsigt over havet.

Klik for forespørgsel

Fly og billeje


Malaga lufthavn ligger 84 km fra hotellet. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Aalborg Århus København Hamburg
Ryanair
Norwegian
Norwegian
Vueling 
Ryanair Norwegian
Airberlin
Airberlin

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Centauro | Enterprise Atesa | Europcar | Goldcar Rental | Hertz | Record Go | Sixt


Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire


Special tilbud


Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud