ONA Alanda Club | Golfkysten

ONA Alanda Club

Ona Alanda er et lejlighedsresort som ligger på Costa del Sol kysten i byen Marbella. Der findes 150 eksklusive lejligheder med alt den komfort og luksus man kan ønske sig. Indendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna, fitnesscenter… og kun få meter fra Elviria området, hvor man finder et stort shoppingcenter, samt masser af lokale og internationale restauranter, barer, butikker, og supermarkeder. Rummelige lejligheder, designet til familier og grupper, hvor størrelsen på værelserne, og terrasserne giver maksimal komfort til dit ophold.

På stranden, som ligger kun 500 meter fra resortet, kan man finde flere “chiringuitos”, typiske strandrestauranter, hvor der nydes forskellige lokale retter, friske fisk og drinks ud for middelhavet, mens man får lidt sol. Marbella ligger kun 13 min kørsel, hvis man har lyst til at shoppe i de bedste butikker, prøve forskellige restauranter, eller opleve byens nattliv. Man kan også besøge Puerto Banús, der ligger 18 km fra resortet, eller Málaga som kun er 45 minutter væk.

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode 1/1 – 30/4 2018
1/10 – 31/12 2018
7 overnatninger og
5 green fee
kr 5390

Priserne er inklusiv:
– Lejlighed med 1 soveværelse.
– Golf på Chaparral eller Cabopino baner (inkl.delt buggie)
– Gratis internet adgang
– Morgenmad

Mulige tilvalg:
– Massage

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes separat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner


Chaparral Golf Club er en af de mest attraktive golfbaner på Costa del Sol. Designet af Pepe Gancedo og den eneste bane i Costa del Sol med 6 par 3, 6 par 4 og 6 par 5. Banen er cirka 6.000 meter lang og den har en bred vifte af forskelligartede huller. Den er meget krævende, så man har brug for stor præcision og dygtighed. Banen ligger 13 km. fra resortet.

Cabopino Golf ligger i den østligste ende af Marbella, der vender ud mod Cabopino marina. Banen er 5.170 meter Par-71 designet af arkitekten Juan Ligués Creus og har en spektakulær udsigt over Middelhavet, samt en smuk natur. Cabopino er en bane, hvor både høj handicappere og mere erfarne spillere har det sjovt. Banen ligger 6 km. fra resortet.

Klik for forespørgsel

Fly og billeje


Malaga lufthavn ligger 42 km fra resortet. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Aalborg Århus København Hamburg
Ryanair
Norwegian
Norwegian
Vueling 
Ryanair Norwegian
Airberlin
Airberlin

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Centauro | Enterprise Atesa | Europcar | Goldcar Rental | Hertz | Record Go | Sixt


Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire


Special tilbud


Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud