Montenmedio Golf & Country Club | Golfkysten

Montenmedio Golf & Country Club

Hotel Hacienda Montenmedio ligger i landlige omgivelser men med alle bekvemmeligheder af ethvert andet hotel i byen med 24 dobbeltværelser og 3 Junior Suites. Hotellet var tidligere en landejendom hvor man dyrkede den omkringliggende jord men er idag blevet til det spektakulære Montenmedio Dehesa. Det har en privilegeret beliggenhed omgivet af natur, ideelt til afslapning eller en runde golf..

Bygningen, et gammelt andalusisk landsted med stor skønhed hvor de rummelige værelser er dekoreret med raffineret kunstnerisk smag. Beliggenheden er 60 km fra provinsens hovedstad, Cadiz og 10 minutter fra den maleriske by Vejer de la Frontera. Desuden kun 15 minutter til stranden i El Palmar og andre fantastiske strande som Zahara.

Montenmedio golfbanen (6260 meter, 18 huller, par 72) er unik og forskellig fra de fleste andre spanske baner. Her er du i landlige omgivelser uden huse og med udsigt over Atlanterhavet.

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode 1/1 – 31/12 2018
7 overnatninger og
fri golf
kr 4640

Priserne er inklusiv:
– Standard dobbeltværelse
– Gratis internet adgang

Mulige tilvalg:
– Halvpension
– Junior suite
– Golfbuggy

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes seperat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner


Montenmedio golfbanen (6260 meter, 18 huller, par 72) er unik og forskellig de fleste spanske baner. På banen ser man ingen huse og man omgivet af skov, vilde oliventræer, egetræer og fyrretræer. Montenmedio tilbyder en fantastisk udsigt over Atlanterhavet, den “hvide” landsbyer Vejer, Benalup, Medina og også over den afrikanske kyst Tanger og Espartel. At spille 18 huller er altid sjovt og overraskende: hjorte, kaniner, ænder og andre dyr ledsager spilleren på sin vej gennem banen.

 

Klik for forespørgsel

Fly og billeje


Jerez lufthavn ligger 90 km fra hotellet, Seville lufthavn ligger 166 km fra, og Malaga lufthavn 193 km. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Aalborg Århus København Hamburg
Ryanair
Norwegian
Norwegian
Vueling 
Ryanair Norwegian
Airberlin
Airberlin

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Centauro | Enterprise Atesa | Europcar | Goldcar Rental | Hertz | Record Go | Sixt

Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire


Special tilbud


Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud

[/wptabs]