Melia Villaitana Hotel 4* | Golfkysten

Melia Villaitana Hotel 4*

30 minutter fra Alicante ligger Meliá Villaitana Hotel placeret mellem 2 golfbaner designet af Nicklaus Design med en vidunderlig udsigt over Gran Bahía bugte på Costa Blanca kysten. De 25 separate bygninger repræsenterer den unikke arkitektoniske stil, de maleriske pladser og historiske hjørner af regionen, hvilket gør hotellet til en unik oplevelse for både fritids- og forretningsrejsende. Samlet skaber dette en oplevelse af eksklusivitet, komfort og service.

Hotellet har 2 golfbaner, 5.000 m2 udendørs swimmingpools, en bred vifte af spisemuligheder, 2 tennisbaner og 6 paddle tennisbaner, udendørs legeplads, miniklub, kunstig strand og et fremragende udstyret Spa & wellness-center med 13 behandlingsrum, termiske pools, fitnesscenter og afslapningsrum. Hotellet tilbyder også et 6.000 m2 stort kongrescenter med 17 mødelokaler som er ideelle til enhver form for konference eller event.

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode 1/3 – 30/4 2018 1/5 – 31/5 2018 1/6 – 30/6 2018
7 overnatninger og
5 green fee
kr 4570 kr 5410 kr 5090

Priserne er inklusiv:
– Standard dobbeltværelse
– Morgenbuffet
– Buggie inkluderet på Poniente
– 2 x Golf Levante og 3 x Golf Poniente
Mulige tilvalg:
– Halv eller hel pension

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes separat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner

Casa Rosa Campo de GolfvEn Championship par 72 bane med et karakteristisk Nicklaus design, i amerikansk stil med smalle fairways, udsøgte greens og er mere end 6.612 meter i længden og en fantastisk udsigt over Middelhavet og Sierra de Finestrat. Banen er spektakulær med en mesterligt design, hvor placeringen af bunkers langs fairways gør det til en konstant udfordring men spilbar for spillere på alle niveauer. Da den ikke er placeret i byen kan du nyde golfrunden i helt naturlige omgivelser med konstant udsigt over havet og bjergene. Desuden findes der Poniente banen som er en par 62 bane på 3.858 meter med par 3 og 4 huller.

Klik for forespørgsel

Fly og billeje

Alicante lufthavn ligger 55 km fra hotellet. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Aalborg Århus København Hamburg
Ryanair Norwegian Ryanair Norwegian Norwegian Vueling Airberlin SAS Airberlin Vueling

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Centauro | Enterprise Atesa | Europcar | Goldcar Rental | Hertz | Record Go | Sixt

Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire


Special tilbud


Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud