Long Stay – Mar Menor Golf Resort 5* | Golfkysten

Long Stay – Mar Menor Golf Resort 5*

Mar Menor Golf Resort er et luksus feriested i Murcia kun 1 time syd for Alicante lufthavn, smukt beliggende med udsigt over en stor anlagt udendørs pool ved siden af en 18-hullers, par 68 golfbane designet af Jack Nicklaus. Dette er en af de 6 baner som gæster har til rådighed og er en del af det berømte Nicklaus Golf Trail. Resortet består af et 5 stjernet hotel, Intercontinental Mar Menor og The Residences som er lejligheder af forskellige størrelser. På resortet findes desuden 4 forskellige restauranter, klubhus med proshop samt cafe og bar og ikke mindst den Irske pub hvor man kan få en snak om dagens runde over en kold øl.

Rummelige suiter med privat balkon og en spa med en indendørs vitalitets pool samt et væld af behandlinger. Moderne lejligheder med 1-3 soveværelser, spise-/opholdsstue, fuldt udstyret køkkener samt store terrasser. Vil du have en pause fra golfen, kan du udforske nogle af de lokale seværdigheder, herunder et 2.000 år gammelt romersk teater i Cartagena samt Murcia’s barokke domkirke.

Priser (lejl.)

Dette er priser lejlighederne i Mar Menor.

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i lejlighed):
Periode 1/10 – 20/11 2017
15/2 – 15/4 2018
21/11 – 14/2 2018 16/4 – 30/6 2018
1/9 – 30/9 2018
28 overnatninger kr 9830 kr 7850 kr 8890
1 runde golf kr 75 kr 75 kr 75

Priserne er inklusiv:
– Lejlighed med 1 soveværelse
– Spil på alle de 6 Jack Nicklaus IRM baner
– Medlemskab til de 6 IRM Jack Nicklaus baner inkluderet i Long Stay pakken. Green fee betales i pro shoppen.

Mulige tilvalg:
– Morgenmad, halv eller hel pension
– Lejligheder med 2 og 3 soveværelser

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes separat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner


MAR MENOR GOLFMar Menors bane er den første af 6 Jack Nicklaus baner i Murcia området som resortet kan tilbyde. Denne bane blev oprindeligt åbnet som en 9 hullers bane designet af Dave Thomas og senere omdannet til en 18 hullers bane designet af selveste Jack Nicklaus. Dette er uden tvivl en fantastisk golfbane hvor hovedvægten ligger på at placere bolden på den rigtige del af fairway fra teestedet, og så slaget til green hvor bolden helst skal placeres under flagene på de bølgende greens.

Klik for forespørgsel


Fly og billeje


Alicante lufthavn ligger 100 km fra hotellet. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Aalborg Århus København Hamburg
Ryanair
Norwegian
Ryanair Norwegian Norwegian
Vueling
Airberlin
SAS
Airberlin
Vueling

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Centauro | Enterprise Atesa | Europcar | Goldcar Rental | Hertz | Record Go | Sixt

Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire

Special tilbud

Der er i øjeblikket ingen specialtilbud. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:
 
Få pristilbud