DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort 5* | Golfkysten

DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort 5*

DoubleTree by Hilton La Torre Golf & Spa Resort ligger cirka 100 km fra Alicante lufthavn ved foden af ​​Sierra de la Cadena og med den fremragende La Torre golfbane midt i resortet. Det perfekte sted for dem, der søger en ferie, hvor man kan dyrke sin yndlingssport, eller hvis man bare ønsker at hvile fra den daglige stress.

Komplekset har 133 rummelige luksusværelser med state-of-the-art teknologi, balkon eller terrasse med spektakulær udsigt over golfbanen samt rummelige badeværelser. Alle værelser er udstyret med HDTV, WiFi, minibar for at gøre dit ophold mere behageligt. Resortet tilbyder desuden indendørs- og udendørs pool, fitnesscenter, spa område samt 4 restauranter hvor man kan spise italiensk. indisk, paella og tapas.

Der kan spilles golf på La torre banen som ligger på resortet, El Valle (10 min. kørsel), Hacienda Riquelme (15 min.) og Alhama Signature (30 min.)

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode 1/1 – 30/9 2019
7 overnatninger og
5 green fee
kr 5490

Priserne er inklusiv:
– Standard dobbeltværelse
– Morgenmad på hotellet
– 5 runder fordelt på La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme og Alhama banerne

Mulige tilvalg:
– Halv eller hel pension
– Fri golf
– Golfbuggy

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes seperat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner


La Torre:
Designet af Nicklaus Design. 18 huller, par 68 og 5403 meter med fire tee steder. La Torre Golf Resort er ideel for både gennemsnitlige spillere og dem med et lavt handicap. Samtidig bevarer La Torre Golf Resort udfordringen for erfarne spillere, der man skal udtænke en passende strategi for at ramme fairway med det perfekte slag.

El Valle:
Designet af Nicklaus Design, 18 huller, par 71 og 6185 meter, beliggende i en smuk naturlig ørken dal. I stedet for længde, er der flere strategiske elementer til at udfordre golfspilleren. På denne bane præmieres nøjagtighed, ikke power, og den favoriserer den intelligente spiller, der kan styre sit spil.

Hacienda Riquelme:
Designet af Nicklaus Design, 18 huller, par 72 og 6256 meter mellem bjergene og Sucina, et smukt regionalt naturområde. Fairways are bredere end normalt og giver spilleren mulighed for holde bolden i spil og ramme de store bølgende greens. Herudover er Hacienda Riquelme anderledes fra andre andre baner med sine store og nogle gange dybe sandbunkere.

Alhama:
Designet og signeret personligt af Jack Nicklaus, par 72 og 6884 meter lang. Denne bane er spektakulær med fem sine fem søer, flotte udskårne tee steder, brede fairways og hurtige greens. Alhama Golf Signatur er en stor udfordring for enhver spiller, både professionel og amatør, på ethvert niveau, fordi designet tvinger dig til at tænke på hvert enkelt slag, før det udføres. De flotte hurtige greens er omhyggelig omringet af strategiske bunkere. Hvis du spiller denne bane, har du helt sikkert spillet på en af de bedste baner i Spanien.

Klik for forespørgsel


Fly og billeje


Resortet ligger 98 km fra Alicante lufthavn og nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Aalborg Århus København Hamburg
Ryanair
Norwegian
Ryanair Norwegian Norwegian
Vueling
Airberlin
SAS
Airberlin
Vueling

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Centauro | Enterprise Atesa | Europcar | Goldcar Rental | Hertz | Record Go | Sixt

Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire


Special tilbud

Introduktions Tilbud:

5 overnatninger med morgenbuffet og 4 dages fri golf til 4.150 kr.
7 overnatninger med morgenbuffet og 5 dages fri golf til 5.490 kr.

Inklusiv:

  • Golf fordelt på La Torre, El Valle, Hacienda Riquelme og Alhama banerne.
  • Gældende i perioden 1/3 – 30/9 2019, så længe værelser er ledige.
  • Skal bestilles senest 31/3 2019.
  • Priser pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse.

Hvis I skal bruge flere overnatninger eller golfrunder, sender vi gerne et tilbud.

Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:
–>
Få pristilbud