La Finca Golf Resort 5* | Golfkysten

La Finca Golf Resort 5*

La Finca Golf & Spa Resort 5* ligger lige ved golfbanen som bærer samme navn, i et naturområde med enestående skønhed og omgivet af fred, natur og velvære. Hotellet har 120 værelser, lyse og rummelige terrasser med udsigt over golfbanen eller swimmingpoolen. Fuldt udstyret med nyeste teknologi og designet med gæsterne i centrum.

La Finca Golf Resort har hele 3 golfbaner, som vil gøre dit golfophold til en helt unik og komplet oplevelse. La Finca golfbanen ligger kun 3 minutters gang fra hotellet og til de andre golfbaner, Las Ramblas og Villamartin, tilbyder de gratis transfer for op til 7 personer.

Resortet kan desuden tilbyde flere forskellige restauranter og med udgangspunkt i middelhavskøkkenet, tilberedt med lokale og årstidens råvarer, samt en natklub med lækre cocktails og levende musik fra onsdag til lørdag.

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode 1/1 – 18/2 2018
13/5 – 16/9 2018
18/11 – 30/12 2018
19/2 – 12/5 2018
17/9 – 17/11 2018
7 overnatninger og
5 green fee
kr 5370 kr 6370

Priserne er inklusiv:
– Standard dobbeltværelse
– Morgenbuffet
– Gratis internet adgang
– 5 runder golf fordelt på La Finca, Villa Martin og Las Ramblas

Mulige tilvalg:
– Halvpension
– Picnic pose med sandwich, vand, chokoladebar og frugt
– Golfbuggy
– Massage og spa

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes seperat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner

La Finca Golf – Dette bane har brede og generøse fairways med spektakulære og unikke greens, der giver mulighed for brug af driveren uanset handicap. Alt dette gør denne bane til en af ​​de bedste golfbaner i Spanien.

Villamartin – Anlagt i 1972 med masser af træer og planter samt over 40 års historie, smuk udsigt over Middelhavet og generøse greens, der i 1997 var vært for den Europæiske Tour. Severiano Ballesteros, Jose Maria Olazabal, Ian Woosnan og mange andre internationale figurer har spillet golf på denne store bane.

Las Ramblas – Golfbanen blev bygget ind i et smukt landskab med middelhavs fyrretræer og naturlige vandløb. Et miljø som både fascinerer og er en udfordring for dit spil. Greens er store og generøse med hurtige og blide kurver..

Klik for forespørgsel

Fly og billeje

Alicante lufthavn ligger 50 km fra hotellet. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Aalborg Århus København Hamburg
Ryanair Norwegian Ryanair Norwegian Norwegian Vueling Airberlin SAS Airberlin Vueling

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Centauro | Enterprise Atesa | Europcar | Goldcar Rental | Hertz | Record Go | Sixt


Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire


Special tilbud


Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud