Islantilla Golf Resort | Golfkysten

Islantilla Golf Resort

Islantilla Golf Resort Hotel ligger med golfbanen omkring sig og er bare 800 meter fra stranden. Der er en række forskellige muligheder for overnatning til rådighed, herunder dobbeltværelser og suiter samt et udvalg af forskellige spisesteder som f.eks. en buffet restaurant, en à la carte, en engelsk pub og en pool grill placeret på en terrasse ved siden af store udendørs swimmingpool. 27 hullers parkbane. Kombination af 3 sløjfer med ni huller hver, bugter gennem træer, søer og huller med fantastisk havudsigt.

Selv om det primært er et golf resort, så byder Islantilla også på masser af aktiviteter for dem der ikke spiller golf. Der findes bl.a. en Beauty Farm som byder på en overdækket swimmingpool og jacuzzi, massagerum, tyrkisk bad, hydro-massage brusere, frisører og et motionscenter. Islantilla Golf Resort Private Beach Club har sin egen swimmingpool, terrasse , bar og restaurant og tilbyder en bred vifte af vandsportsaktiviteter samt sin helt egen Sailing School. Der er endda en ” Mini-Train” som kører gæster til og fra stranden.

En 27 hullers parkbane med tre 9-hullers sløjfer som bugter sig gennem træer, søer og huller med fantastisk havudsigt.

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode 1/11 – 28/2 2019
1/5 – 30/6 2019
1/9 – 30/9 2019
1/3 – 30/4 2019
1/10 – 31/10 2019
1/7 – 31/7 2019
7 overnatninger og
5 dages fri golf
kr 4590 kr 4850 kr 6250

Priserne er inklusiv:
– Standard dobbeltværelse
– Golf på Islantilla Golf banen. Anden runde bookes på stedet og afhængig af ledige tider
– Gratis internet adgang
– Morgen- og aftenbuffet

Mulige tilvalg:
– Hel pension
– Junior suite
– Golfbuggy

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes separat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner


Banen åbnede i 1992 og er kendt for at være en af de bedste baner i Spanien. Det blev i 2000 udråbt af det prestigefyldte Golf Digest magasin som en af de 100 bedste baner i Europa. Banen er designet med stor omhu, med blide skråninger og smukke søer, og kvaliteten af de Pencross greens og Agrostis fairways forener banen med stor alsidighed.

Banen har været vært for forskellige turneringer såsom Turespaña Masters (1995), som blev vundet af Alex Cejka, og flere Challenge Tour turneringer.

Klik for forespørgsel


Fly og billeje


Faro lufthavn ligger 89 km fra hotellet. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund København Hamburg
Ryanair Norwegian Airberlin

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Guerin | Budget | Europcar | Goldcar Rental | Hertz

Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire

Special tilbud


Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud