Hacienda del Alamo Golf Resort | Golfkysten

Hacienda del Alamo Golf Resort

Hacienda del Alamo er et unikt Golf Resort beliggende i Murcia, tæt på den sydøstlige kyst i Spanien, kendt som det mest solrige område i Spanien. De tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder, som er sikker på at opfylde dine forventninger. Fra hyggelige lejligheder med 2 sove/badeværelse samt villaer med 2 eller 3 sove/badeværelser til helt store huse med 4 sove/badeværelser hvis I skulle ske at være en gruppe. Alle boliger er placeret strategisk tæt på klubhuset og trænings- og drivingrange områder for at undgå bilkørsel til golfbanen.

Hacienda del Alamo har alt hvad du behøver for at nyde livet en smule mere. Ud over lejligheder og huse, har resortet en 18-hullers golfbane, et stort lækkert træningsområde, et stort boligområde og en bred vifte af sportsfaciliteter, aktiviteter, fritid samt afslapning. Desuden findes klubhus med proshop med masser af golfudstyr samt restaurant og mødelokaler til større grupper.

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 4 personer i lejlighed med 2 sove/badeværelser):
Periode 1/1 – 30/4 2018
1/11 – 31/12 2018
1/5 – 30/6 2018
1/9 -31/10 2018
7 overnatninger og
5 green fee
kr 2700 kr 2790

Priserne er inklusiv:
– Lejlighed med 2 sove/badeværelser
Mulige tilvalg:
– Ophold i Villa med 2 sove/badeværelser
– Morgenmad, halvpension eller helpension
– Golfbuggy

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes seperat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner


Hacienda del AlamoGolfbanen selv blev designet af Dave Thomas, og bestemt et design uden grænser med sine 6724m blev det til en Championship bane. Resultatet er en fantastisk golfbane, hvor European Tour Qualifying har været afholdt, og flere andre professionelle turneringer.

Det store 2000 kvadratmeter klubhus vil i høj grad imponere takket være den varme arkitektur, og de 5 stjernede faciliteter, der passer til behovene hos enhver golfspiller.
Endelig er træningsfaciliteterne de mest komplette faciliteter i det sydlige Spanien med store områder til at øve det korte spil på putting og chipping greens, samt den store driving range. Træningsområdet tilbyder også en 6 hullers Executive Course, 3 par 3 ‘s og 3 par 4 s, plus særlige rum til træning og / eller teoretisk undervisning.

Klik for forespørgsel


Fly og billeje


Resortet ligger 120 km fra Alicante lufthavn og nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Aalborg Århus København Hamburg
Ryanair
Norwegian
Ryanair Norwegian Norwegian
Vueling
Airberlin
SAS
Airberlin
Vueling

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Centauro | Enterprise Atesa | Europcar | Goldcar Rental | Hertz | Record Go | Sixt

Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire


Special tilbud


Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud