Elba Sara Beach & Golf Resort 4* | Golfkysten

Elba Sara Beach & Golf Resort 4*

På det fire-stjernede Elba Sara Beach & Golf Resort finder du sol, strand og golf på ethvert tidspunkt af året til din ferie med familien, venner eller som et par. Der er en endeløs række af aktiviteter for børn; Børneklub med entertainere på forskellige sprog, særlige børnemenuer, forbeholdt børns spiseplads, børn eneste pulje, sport og anden underholdning.

Hotellet er også meget tæt på den første 18-hullers golfbane på øen og Fuerteventura Golf Club. Der er masser af ting at se og gøre, mens du holder ferie her, med masser af attraktioner på og udenfor resortet for hele familien, voksne, grupper og børn.

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode 1/2 -31/3 2018 1/4 – 14/4 2018 15/4 – 24/6 2018
7 overnatninger og
5 runder golf
kr 6450 kr 5980 kr 5250

Priserne er inklusiv:
– Sea view dobbeltværelse
– 4 runder golf på Fuerteventura Golf Club + 1 runde på Salinas Golf
– 1 adgang til Spa Hesperides (Sheraton)
– Gratis internet adgang
– Morgenbuffet og aftensmad

Mulige tilvalg:
– Halv eller hel pension
– All inclusive
– Junior suite
– Golfbuggy
– Massage

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes separat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner


2014-08-29 15_34_48-golf_1_5_2.jpg - Windows Photo Viewer (Custom)Fuertaventura Golf golfbanen som blander sig smukt i landskabet mens det falder blidt i retning af havet. Det er en klassisk par 72 bane med 10 par 4 huller, 4 par 5 huller og 4 par 3 huller.

Golfbanen er designet af den berømte arkitekt Juan Caterineau, med mange træer og forskellige huller hvor du kan spille helt ud til vandkanten for et lille ekstra gys.
Der findes også en anden 18 hullers bane, Salinas Club, som kan udfordre dig lidt mere. Ofte bliver der også afholdt turneringer og man har særlig opmærksomhed på golf grupper med hensyn til leje af golfudstyr, buggies osv.

 

Klik for forespørgsel


Fly og billeje


Hotellet ligger 9 km fra Fuerteventura lufthavn. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund København Hamburg
Ingen fly SAS Airberlin | Condor

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i området:

Avis | Guerin | Budget | Europcar | Goldcar Rental | Hertz

Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire


Special tilbud


Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud