Elba Palace Golf & Vital Hotel 5* | Golfkysten

Elba Palace Golf & Vital Hotel 5*

Elba Palace Golf & Vital Hotel er en sand fornøjelse for sanserne: et luksus 5 stjernet golfhotel, en golfbane med en fantastisk havudsigt, havet’s brise og skønheden i at være på en ø, hvor den gennemsnitlige temperatur er 23 grader hele året rundt.

Elba Palace Golf & Vital Hotel på Fuerteventura er et overdådig golfhotel med golfpakker der passer til alle. En ideel måde at nyde din fritid i fred samt dyrke sporten som du elsker, golf.

Golfbanen er designet af den berømte arkitekt Juan Caterineau, med mange træer og forskellige huller som tvinger dig til at spille lige til vandkanten for at f[ den bedste score. En autentisk udfordring for enhver golf entusiast.

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode 1/5 – 24/6 2018 25/6 – 7/7 2018 8/7 – 27/8 2018
7 overnatninger og
5 runder golf
kr 6260 kr 6380 kr 6640

Priserne er inklusiv:
– Deluxe dobbeltværelse
– 4 runder golf på Fuerteventura Golf Club + 1 runde på Salinas Golf
– 2 adgang til Relax området
– 1 adgang til Spa Hesperides (Sheraton)
– Gratis internet adgang
– Morgenbuffet og aftensmad

Mulige tilvalg:
– Halv eller hel pension
– All inclusive
– Junior suite
– Golfbuggy
– Massage

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes separat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner


2014-08-29 15_30_03-Hotel___Golfista_-_Golfer___Hotel.jpg - Windows Photo Viewer (Custom)Elba Palace Golf har sin egen golfbane Fuerteventura Golfclub midt i det skønne Fuerteventura landskab, langs Atlanterhavet. I området omkring klubhuset, findes en driving range til 50 personer, 800 kvm stor putting green og indspils green. Der er også forskellige golfklinikker til rådighed med hvor pro’erne hjælper dig til at forbedre dit spil.

Par 72 banen er lavet med palmer, vandfald og havudsigt. Golfbanen er designet af den berømte arkitekt Juan Caterineau, med mange træer og forskellige huller hvor du kan spille helt ud til vandkanten for et lille ekstra gys.

 

Klik for forespørgsel


Fly og billeje


Hotellet ligger 11 km fra Fuerteventura lufthavn. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund København Hamburg
Ingen fly SAS Airberlin | Condor

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i området:

Avis | Guerin | Budget | Europcar | Goldcar Rental | Hertz

Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire


Special tilbud


Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud