Doubletree By Hilton Emporda Golf Hotel and Spa 4* | Golfkysten

Doubletree By Hilton Emporda Golf Hotel and Spa 4*

Tæt på de historiske og smukke landsbyer Pals og Peratallada, byder DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Emporda dem velkommen i hjertet af Costa Brava. Den tilstødende Emporda golfbane er en udfordrende, men naturskønt bane. Nyd en runde golf på en af de to 18 -hullers golfbaner, hvor af den ene ligger blandt klitter og søer og den anden bugter sig gennem en granskov.

Alle de stilfulde værelser på dette hotellet har WiFi og en balkon med en vidunderlig udsigt over bjergene eller golfbanen. Start dagen med en morgenbuffet i restauranten med udsigt over golfbanen.

Gå en tur gennem de smukke haver og værdsæt naturen omkring hotellet, køl af med en dukkert i den forfriskende udendørs swimmingpool eller kør 15 minutter til nogle af de bedste strande i Costa Brava, som f.eks. Aiquablava , Callela og Llafranch. Eller måske en omgang træning i fitnesscentret eller forkæl dig selv med en luksuriøs skønhedsbehandling i hotellets spa.

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i dobbeltværelse):
Periode 10/2 – 21/6 2018
11/9 – 17/11 2018
22/6 – 12/7 2018 26/8 – 10/9 2018
7 overnatninger og
5 green fee
kr 5860 kr 6840 kr 7610

Priserne er inklusiv:
– Standard dobbeltværelse
– Morgenbuffet
– Fri adgang til fitness daglig
– Fri adgang til Spa faciliteter ved mere end 5 overnatninger
– Fri golf på Emporda Golf

TURIST SKAT PÅ 0,99 EURO PER NAT PER PERSON SKAL BETALES PÅ HOTELLET.
Mulige tilvalg:
– Halv pension
– Golfbuggy

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes separat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner


Emporda Golf #6 LinksBanen på Empordà Golf består af 36 huller fordelt på to 18-hullers baner, Links og Forest. De blev designet af Robert Von Hagge, der med succes integrerede en links-stil bane med store søer, klitter og omfattende bunkers i et Middelhavs landskab med tætte og velholdte fyrreskove og brede fairways. Den usædvanlige skønhed i naturlige omgivelser i Baix Empordà, i hjertet af Costa Brava har kun gjort oplevelsen bedre.

Klik for forespørgsel


Fly og billeje


Girona lufthavn ligger kun 50 km fra hotellet og El Prat lufthavn 148 km. Nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund København Hamburg
Ryanair Norwegian
Vueling
Iberia
German Wings
Vueling

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Enterprise | Europcar | Goldcar Rental | Hertz | Sixt

Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire


Special tilbud


Der er i øjeblikket ingen kampagne tilbud på dette hotel. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud