Long stay – Aguilas de los Collados | Golfkysten

Long stay – Aguilas de los Collados

Apartamentos Turisticos Aguilas de los Collados resortet ligger i Águilas i Murcia-regionen, cirka 160 km fra Alicante lufthavnen og byder på bl.a. på udendørs pool og terrasse. Der er gratis trådløs internetadgang overalt i komplekset, og privat parkering kan også tilbydes. Lejlighederne har 2 soveværelser, et fuldt udstyret køkken med komfur samt ovn, mikrobølgeovn, brødrister og enten balkon eller terrasse. Der er eget badeværelse med bruser/badekar i hver enhed. På øverste etage findes lejligheder med egen adgang til tagterrasse.  Der kan spilles tennis i komplekset og lejes cykler. Gæster kan nyde forskellige aktiviteter i området, herunder ridning og snorkling.

I byen Aguilas bor der cirka 35.000 indbyggere og der er masser af muligheder for indkøb, heriblandt supermarkeder, shoppingcenteret Carrefour. I februar afholdes et af Spaniens mest berømte karnevaller og vil man hellere til stranden, findes der 38 forskellige strande. Aguilas ligger midt i et mikroklima med en årlig gennemsnitstemperatur på 25 grader og mere en 3.200 solskinstimer. Om vinteren ligger vandtemperaturen på mellem 15-17 grader.  Kun 200 meter fra komplekset ligger restauranten Geraneos, som tilbyder lokale-, ris- og tapasretter med fokus på grillen. Dagens ret koster typisk omkring 12 euro og en 3 retters menu mellem 15-18 euro. Fra resortets parkeringsplads kører en bus, hver time, ind til centrum af Aguilas.

Golfen foregår på Aguilon og Lorca. Midt i ørkenlandskabet finder man grønne fairways og lækre greens samt udsigt til Middelhavet.

Vera ligger 35 km væk, Lorca ligger 31 km, og Mojácar ligger 42 km. 

Priser

Pris eksempler: Klik for
forespørgsel
eller ring 4230 8628
Priser pr. person (ved 2 pers i lejlighed):
Periode 1/10 – 15/5 2019
28 overnatninger og
19 green fee
kr 6850
21 overnatninger og
14 green fee
kr 5850
14 overnatninger og
10 green fee
kr 3990

Priserne er inklusiv:
– Lejlighed med 2 soveværelser
– 15 runder på Lorca Golf + 4 runder på Aguilón Golf ved 28 overnatninger
– 10 runder på Lorca Golf + 4 runder på Aguilón Golf ved 21 overnatninger
– 10 runder på Lorca Golf ved 14 overnatninger
– Gratis internet adgang
– Rengoring hver 5 dag/ Sengelinen og håndklæder skiftes hver 3 dag

Mulige tilvalg:
– Taglejlighed med stor terrasse og eftermiddagssol
– Privat parkering

Priser inkluderer moms og eventuelle afgifter. Priserne inkluderer ikke flyrejsen, denne bookes separat. Der tages forbehold for prisændringer.

Golfbaner

Stitched Panoram

Lorca Golf er en udfordrende 18-hullers bane designet af Dave Thomas og Jorge Soler, der passer godt ind i det naturlige landskab. En unik og uovertruffen golfbane i det sydlige Middelhavsområde med alle tænkelige faciliteter såsom klubhus, pro shop, driving range, putting/chipping greens, osv.

Aguilón Golf er regnet for en af de bedste ørken golfbaner i Europa. Fantastisk golfbane kun 5 minutter fra havet og omgivet af Mount Aguilón. Temperaturen er dejlig hele året rundt, så kom og nyd det! Aguilón Golf ligger 21 Km fra Aguilas de los Collados og Lorca Golf 28 km.

 

Klik for forespørgsel


Fly og billeje


Resortet ligger 160 km fra Alicante lufthavn og nedenfor findes information om flytransport til stedet samt billeje til dem der måtte ønske det. Det er naturligvis også muligt at tage taxa fra lufthavnen til hotellet.

Flyselskaber og afgangsbyer

Billund Aalborg Århus København Hamburg
Ryanair
Norwegian
Ryanair Norwegian Norwegian
Vueling
Airberlin
SAS
Airberlin
Vueling

Information om billeje i lufthavnen findes her nedenfor:

Billejefirmaer i lufthavnen:

Avis | Centauro | Enterprise Atesa | Europcar | Goldcar Rental | Hertz | Record Go | Sixt

Leje af golfudstyr

Gider du ikke slæbe dit eget udstyr med fra Danmark eller vil du ikke betale de ekstra penge det koster at få dit eget udstyr med så lej det nyeste udstyr fra 300 kr om ugen og få det leveret direkte på resortet eller i lufthavnen. Få det seneste udstyr fra Calloway, Mizuno, Taylor Made og Wilson.

Kontakt ClubsToHire direkte for at booke eller med spørgsmål om priser, mærker osv. Klik her

golf club hire

Special tilbud

Der er i øjeblikket ingen specialtilbud. Kontakt os for at få et uforpligtende pristilbud:

Få pristilbud